Simona Halep – Yulia Putintseva live video în sferturi la WTA Roma. Simona Halep se califică în semifinale după ce adversara s-a retras în setul 2, la scorul de 6-2, 2-0

119989901_3459045600799573_3917613271574772097_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Simona Halep joacă sâmbătă în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Adversară îi va fi Yulia Putintseva.
Simona Halep se califică în semifinale la Roma, după ce advesara sa a abandonat în setul 2, la scorul de 6-2, 2-0. Simona Halep o va întâlni în semifinale pe învingătoarea dintre Viktoria Azarenka și Garbine Muguruza.

Simona Halep începe bine setul 2. Este 6-2, 1-0.

Simona Halep – Yulia Putintseva 6-2. Simona Halep a dominat clar și a câștigat primul set. Time out medical solicitat de sportiva din Kazahstan.

Simona Halep conduce cu 5-2 și e aproape de câștigarea primului set.

Sportiva din Kazahstan revine și Simona conduce acum cu 4-2.

Simona Halep – Yulia Putintseva 4-1. Sportiva noastră pare să-și fi reglat serviciul și se desprinde în primul set.
Simona Halep – Yulia Putintseva 3-1. Game de mare intensitate.

Simona Halep – Yulia Putintseva 2-1. Game lung în debutul de meci. Sportiva noastră trece în avantaj, după ce Putintseva a beneficiat de două mingi de break.

Și Yasmina Putintseva își valorifică serviciul și este 1-1 în pimul set.

Simona Halep începe bine și conduce cu 1-0.

Simona Halep – Yulia Putintseva live stream online sferturi WTA Roma
Simona Halep își continuă parcursul la Roma și astăzi va întâlni în sferturile de finală o jucătoare din Kazahstan. Intrată direct în turul 2, sportiva noastră a disputat două meciuri pe tabloul de simplu la turneul WTA de la Roma, ambele câștigate în minimun de seturi. Simona Halep a trecut mai întâi de reprezentanta gazdelor, Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4, pentru ca în optimi să o învingă pe ucraineanca Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4.
De partea cealaltă, adversara Simonei din sferturile de finală a ajuns în această fază a turneului din capitala Italiei după ce a trecut de suedeza Rebecca Peterson (6-2, 6-4), croata Petra Martic și de compatrioata sa Elena Rybakina (4-6, 7-6, 6-2). Cu puțin noroc, în sferturi la Roma se putea reedita finala din acest an a turneului de la Dubai, unde Simona Halep a învins-o pe kazaha Elena Rybakina, cucerind atunci, pe 22 februarie, al 20-lea trofeu din carieră.

Simona Halep – Yulia Putintseva live video în sferturi la WTA Roma. Simona Halep se califică în semifinale după ce adversara s-a retras în setul 2, la scorul de 6-2, 2-0 Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Simona Halep – Yulia Putintseva live video în sferturi la WTA Roma. Simona Halep se califică în semifinale după ce adversara s-a retras în setul 2, la scorul de 6-2, 2-0 , Mozocu.Org , Simona Halep – Yulia Putintseva live video în sferturi la WTA Roma. Simona Halep se califică în semifinale după ce adversara s-a retras în setul 2, la scorul de 6-2, 2-0 , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Simona Halep – Yulia Putintseva live video în sferturi la WTA Roma. Simona Halep se califică în semifinale după ce adversara s-a retras în setul 2, la scorul de 6-2, 2-0 , Mozocu, Simona Halep – Yulia Putintseva live video în sferturi la WTA Roma. Simona Halep se califică în semifinale după ce adversara s-a retras în setul 2, la scorul de 6-2, 2-0

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top