Si-a bagat nevasta intr-un buti si l-a sudat. Dupa 24 de ani…

118764738_960346281149344_3680978362184847132_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Un bărbat care și-a ucis soția și apoi i-a ținut cadavrul închis într-un butoi timp de 24 de ani a scăpat fără să fie condamnat la închisoare, chiar dacă și-a recunoscut vina. Instanțele din Germania au fost obligate să ia această decizie pentru că fapta comisă de bărbat s-au prescris, scrie presa germană.
Potrivit Spiegel, bărbatul a recunoscut în fața instanței în 2016 că și-a strangulat soția în timpul unei dispute, după care a pus cadavrul într-un butoi metalic, l-a sudat și l-a păstrat 24 de ani într-un depozit închiriat.

În 2016, bărbatul a trimis butoiul unei secții de poliție alături de un bilețel pe care scria ”Către poliție. În acest butoi se află cadavrul fostei mele soții, doamna Franziska Sander, născuta în 04.08.65″.

În bilet bărbatul susține că soția sa s-a sinucis spânzurându-se cu bandă adezivă de un cârlig din locuința lor, în februarie 1992. El a descris-o ca fiind o persoană depresivă, dar spune că a iubit-o mult și că s-a gândit de multe ori să-și ia la rândul său viața pentru a o reîntâlni.

Scrisoarea a fost redactată cu zece ani înainte de a fi expediată spre poliție.

Totuși, anchetatorii aveau deja suspiciuni că era ceva în neregulă cu dispariția Franziskai, dar nu puteau fce nimic pentru că la poliție nu fusese înregistrată nicio sesizare privind persoanele dispărute, iar purtătorul de cuvânt al poliției din Hanovra a transmis că neexistând dovada unei infracțiuni, „nu a fost efectuată nicio investigatie. Am presupus ca Franziska Sanders s-a despărțit de soțul ei și s-a mutat în străinătate”.

Soțul femeii a avut grijă ca, după ce a ucis-o și a ascuns-o în butoi, să facă tot posibilul pentru a păstra aparențele așa că mai mulți ani a trimis scrisori familiei acesteia în numele ei. Fratele și surorile Franziskai spun că au început să aibă suspiciuni că ceva nu este în regulă, dar nu au apelat la poliție decât în 2013. Atunci au urmat de investigații ample care nu au dus, însă, la niciun rezultat.
În primăvara anului trecut, însă, anchetatorii l-au confruntat pe soțul femeii cu suspiciunile lor, iar acesta a recunoscut în cele din urmă că și-a strangulat soția în timpul unei dispute mai aprinse.

Polițiștii au încadrat fapta ca „lovitura cauzatoare de moarte„, infracțiune care potrivit legislației germane se prescrie în 20 de ani. Din această cauză, bărbatul a fost lăsat liber, iar cazul urmează să fie clasat.

Totuși, familia femeii ucise insistă ca ancheta să continue și să se descopere tot adevărul, pentru că nu sunt mulțumiți cu actuala situație.

Si-a bagat nevasta intr-un buti si l-a sudat. Dupa 24 de ani… Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Si-a bagat nevasta intr-un buti si l-a sudat. Dupa 24 de ani… , Mozocu.Org , Si-a bagat nevasta intr-un buti si l-a sudat. Dupa 24 de ani… , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Si-a bagat nevasta intr-un buti si l-a sudat. Dupa 24 de ani… , Mozocu, Si-a bagat nevasta intr-un buti si l-a sudat. Dupa 24 de ani…

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top