Reacția lui Smiley în cazul fetelor care și-au batut și umilit colega

119056080_3423488671021933_6708355065771838061_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Filmulețul care circulă în online de câteva zile, cu fata de 13 ani agresată de câteva adolescente, a revoltat întreaga opinie publică din România.

Vedetele din showbiz-ul românesc și influencerii au început să transmită pe paginile lor de Facebook și Instagram fel de fel de mesaje prin care atrag atenția asupra comportamentului violent al adolescentelor.
Smiley a postat de curând pe rețelele de socializare un mesaj legat de acest caz în care vorbește despre agresivitatea în rândul tinerilor, criticând comportamentul celor care au umilit-o pe fetiță.
„Circula pe net un filmulet cu o fetiță de 13 ani care este lovită, scuipată, umilită de alți copii. Poate pentru voi este o problema mică, dar pentru ea e cea mai mare problemă. O victimă a acestui tip de agresiune poate crește cu sentimentul că toata lumea e la fel, iar ea e incapabilă să se apare. De partea cealalta cei care au agresat-o pot deveni adulții care cred că e ok să-și faca singuri dreptate, că e permis să lovești, să insulți, să umilești, mai ales dacă cei din jurul tau te susțin. Violența naște doar violență, iar să o filmezi râzând sau să treci mai departe fără să-ți pese e o adevarată dramă”, este mesajul lui Smiley, postat pe pagina sa de Instagram.
Sursa foto – Facebook

Reacția lui Smiley în cazul fetelor care și-au batut și umilit colega Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Reacția lui Smiley în cazul fetelor care și-au batut și umilit colega , Mozocu.Org , Reacția lui Smiley în cazul fetelor care și-au batut și umilit colega , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Reacția lui Smiley în cazul fetelor care și-au batut și umilit colega , Mozocu, Reacția lui Smiley în cazul fetelor care și-au batut și umilit colega

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top