Raed Arafat, anunț despre posibilitatea amânării începerii anului școlar

raed-arafat-anunt-despre-posibilitatea-amanarii-inceperii-anului-scolar_5f579e85d96fa.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Deschiderea anului școlar a fost stabilită pentru data de 14 septembrie, însă se vorbește de o amânare pentru două săptămâni. Raed Rafat a dat mai multe detalii despre un astfel de plan.Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a declarat, în acest sens: „O discuţie pe o eventuală amânare a prezenţei fizice (a copiilor şi profesorilor la şcoală – n.r.), o discuţie oficială, nu a avut loc. Asta trebuie să se înţeleagă, o discuţie oficială nu a avut loc. Există anumite puncte de vedere şi clar vor fi analizate aceste puncte de vedere, iar eu cred că trebuie comunicat din ce în ce mai mult cu părinţii. Ştiu că a fost o conferinţă de presă a ambelor ministere, Sănătate şi Educaţie, aceste lucruri trebuie repetate, explicate, răsexplicate, până toată lumea înţelege care va fi mersul lucrurilor”.Raed Arafat a mai mărturisit că nu au fost discuţii oficiale nici despre amânarea şcolii până după alegeri. „Nu există discuţii deloc, eu nu am avut nicio discuţie, nu am participat la nicio discuţie, pentru că, de regulă, când sunt discuţii suntem mai mulţi chemaţi la discuţiile acestea şi unele discuţii se poartă în cadrul Grupului tehnico-ştiinţific care e în cadrul CNSU, pe care îl coordonez personal.

Acolo sunt mulţi experţi, epidemiologi, infecţionişti, INSP, Ministerul Sănătăţii, alte ministere. La acest moment nu a avut loc o discuţie oficială pe această linie, urmează să vedem dacă va fi vreo discuţie sau dacă vor fi analizate aceste propuneri”, a precizat şeful DSU.

Premierul Orban nu vrea amânarea pentru 1 octombrieLudovic Orban a declarat vineri că nu exclude posibilitatea ca elevii să vină la cursuri abia pe 1 octombrie, iar primele două saptămâni să fie de școală on-line. „Au fost discuții pe această temă (ca școlile să înceapă fizic de la 1 octombrie, iar în intervalul 14-30 septembrie cursurile să fie online – n.r.). Există puncte de vedere exprimate de specialiști, în special medici, care spun că atât profesorii, cât și copiii, într-un procent foarte mare, revin din concedii, că o mare parte dintre cei infectați au spus că vin din concediu”, a declarat Ludovic Orban. ”În mod evident, se va anunţa în timp util dacă se va lua o decizie, deocamdată sunt nişte opinii care au fost exprimate”, a completat premierul.

Raed Arafat, anunț despre posibilitatea amânării începerii anului școlar Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Raed Arafat, anunț despre posibilitatea amânării începerii anului școlar , Mozocu.Org , Raed Arafat, anunț despre posibilitatea amânării începerii anului școlar , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Raed Arafat, anunț despre posibilitatea amânării începerii anului școlar , Mozocu, Raed Arafat, anunț despre posibilitatea amânării începerii anului școlar

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top