Raed Arafat a aflat dacă are dosar penal la DNA. Răspunsul este publicat pe Facebook. FOTO

raed-arafat-a-aflat-daca-are-dosar-penal-la-dna-raspunsul-este-publicat-pe-facebook-foto_5f58992f4fc57.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat, marți seară, pe pagina sa de Facebook că DNA i-a răspuns la solicitarea prin care cerea să îi se spună dacă apare în calitate de suspect în vreun dosar instrumentat de instituție.Șeful DSU a spus că a vrut să lămurească acest aspect ca urmare a atacurilor continue la adresa sa, „diseminate opiniei publice pe baza unor informații care ar fi date pe surse”.

„Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de catre postul de televiziune Romania TV, prin care, pe baza unor informatii care ar fi date pe surse, numele meu ar aparea in dosare de coruptie înstrumentate de DNA, am inaintat saptamana trecuta Directiei Nationale Anticoruptie o adresa in vederea stabilirii dacă mă aflu in calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar penal aflat pe rolul institutiei amintite anterior.

Nu apare în niciun dosar

Astazi, in urma raspunsului DNA, pe care il atasez mai jos, se constata clar ca numele meu NU apare asociat vreunei calitati de suspect sau inculpat in cauzele penale instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie.

Doresc sa multumesc celorlalti reprezentanti media care nu au preluat aceste informatii neprobate, neadevarate, care au rolul evident de a-mi prejudicia imaginea publica.”

În urmă cu două zile, România TV a transmis o informație pe surse potrivit căreia Raed Arafat ar fi intervenit pentru deblocarea unui transport de măști venite din Turcia.

Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență și premierul Ludovic Orban au anunțat luni seară, la finalul ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, că autoritățile au probleme mari legat de achiziția de materiale de protecție. E o perioadă dificilă în care trebuie căutat prin toată lumea să găsim producători cu care să semnăm contracte”, a spus Orban.Raed Arafat a afirmat că urmează să fie achiziționate aproape un sfert din numărul necesar de combinezoane, iar prima parte a comenzii va sosi marți sau miercuri din Serbia.

Raed Arafat a aflat dacă are dosar penal la DNA. Răspunsul este publicat pe Facebook. FOTO Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Raed Arafat a aflat dacă are dosar penal la DNA. Răspunsul este publicat pe Facebook. FOTO , Mozocu.Org , Raed Arafat a aflat dacă are dosar penal la DNA. Răspunsul este publicat pe Facebook. FOTO , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Raed Arafat a aflat dacă are dosar penal la DNA. Răspunsul este publicat pe Facebook. FOTO , Mozocu, Raed Arafat a aflat dacă are dosar penal la DNA. Răspunsul este publicat pe Facebook. FOTO

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top