OMS: Nu vom avea vaccinări la scară largă împotriva COVID-19 până la mijlocul anului 2021. Serurile nu și-au dovedit încă eficacitatea

hepta5324936.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Organizația Mondială a Sănătății a anunțat vineri, 4 septembrie, că, cel mai probabil, nu vom avea vaccinări la scară largă împotriva noului coronavirus până la mijlocul anului viitor, notează Reuters. Purtătorul de cuvânt al acestui for a explicat și de ce: trebuie verificate riguros eficacitatea și siguranța serurilor.
Niciunul dintre vaccinurile aflate în faze avansate ale studiilor clinice (testări pe subiecți umani) nu a dat până acum un “semnal clar” al eficacității, adică să ”funcționeze” în cazul a cel puțin 50% dintre cei cărora le-a fost administrat – pragul solicitat de OMS -, a declarat purtătorul de cuvânt al organizației, Margaret Harris.

Este motivul pentru care nu ne așteptăm să avem o vaccinare la scară largă până la mijlocul anului viitor.

Margaret Harris, purtător de cuvânt OMS: Rusia a demarat procedurile pentru aprobarea unui vaccin pentru COVID-19 în august, însă acest pas vine după mai puțin de două luni de testare pe oameni, determinând unii experți occidentali să pună la îndoială siguranța și eficacitatea acestuia.

Și peste Ocean, oficiali din domeniul sănătății publice din SUA și ai gigantului farma Pfizer Inc au declarat joi, 3 septembrie, că un vaccin ar putea fi gata pentru distribuire la sfârșitul lunii octombrie.
Este tot un caz în care, atrag atenția unii experți, testarea ar fi insuficientă, scoaterea e piață a serului fiind grăbită pentru a ”pica” înaintea alegerilor din SUA din 3 noiembrie, ca să-l ajute pe Donald Trump să câștige un al doilea mandat. ”Această fază 3 trebuie să dureze mai mult, deoarece trebuie să vedem cât de real și de sigur este vaccinul”, a precizat Margaret Harris într-un briefing al ONU de la Geneva.
Oficialul OMS s-a referit la faza de cercetare avansată a vaccinului în care sunt efectuate studii clinice pe o masă mare de oameni. ”Toate datele acestor studii trebuie să fie partajate și comparate”, a spus Harris.

”O mulțime de oameni au fost vaccinați și ceea ce nu știm este dacă vaccinul funcționează… În acest stadiu nu avem semnalul clar dacă are sau nu nivelul de eficacitate și siguranță utile…”, a adăugat aceasta.

Alianța dintre OMS și GAVI (un parteneriat de sănătate public-privat global) a pus la punct un plan de alocare a vaccinurilor, cunoscut sub numele de COVAX, prin care se urmărește sprijinirea statelor sărace la cumpărarea și distribuirea corectă a dozelor. Accentul este pus pe vaccinarea prioritară a persoanelor cu cel mai mare risc de infectare din fiecare țară, cum ar fi lucrătorii din domeniul sănătății.

Planul COVAX prevede achiziționarea și livrarea la nivel mondial a două miliarde de doze de vaccinuri până la sfârșitul anului 2021, însă unele țări, care și-au asigurat aprovizionarea prin acorduri bilaterale (SUA este una dintre ele), au declarat că nu se vor alătura proiectului.
”În esență, ușa este deschisă. Prin COVAX vrem să ne asigurăm că toată lumea de pe planetă va avea acces la vaccinuri”, a conchis Harris.

OMS: Nu vom avea vaccinări la scară largă împotriva COVID-19 până la mijlocul anului 2021. Serurile nu și-au dovedit încă eficacitatea Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, OMS: Nu vom avea vaccinări la scară largă împotriva COVID-19 până la mijlocul anului 2021. Serurile nu și-au dovedit încă eficacitatea , Mozocu.Org , OMS: Nu vom avea vaccinări la scară largă împotriva COVID-19 până la mijlocul anului 2021. Serurile nu și-au dovedit încă eficacitatea , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, OMS: Nu vom avea vaccinări la scară largă împotriva COVID-19 până la mijlocul anului 2021. Serurile nu și-au dovedit încă eficacitatea , Mozocu, OMS: Nu vom avea vaccinări la scară largă împotriva COVID-19 până la mijlocul anului 2021. Serurile nu și-au dovedit încă eficacitatea

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top