O țară aproape se închide din nou! Decizia drastică luată de autorități din cauza COVID

Test-coronavirus-FOTO-Inquam.-Octav-Ganea-1024x683-1-740x494-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii pe întreg globul, iar o mare putere din lume anunță măsuri drastice în următoarea perioadă. Se dorește închiderea țării pentru a limita răspândirea virusului.
Este vorba despre Israel, iar decizia ar urma să fie luată în contextul valului mari de infectări din ultima perioadă.

Potrivit Rador, Guvernul israelian va analiza peste câteva zile o eventuală închidere totală la nivel național, pentru a limita răspândirea coronavirusului în timpul sărbătorilor, care încep la mijlocul lunii septembrie.

De asemenea, până în prezent, 30 de localități și cartiere au fost declarate zone roșii și vor fi izolate începând de mâine.

De la începutul pandemiei, în Israel s-au înregistrat 1.007 decese din cauza coronavirusului. Potrivit informațiilor publicate ieri de Ministerul Sănătății, peste 2.600 de persoane au fost testate pozitiv în ultimele 24 de ore, 439 bolnavi sunt internați în stare gravă. 30 de localități și cartiere au fost declarate zone roșii și vor fi închise complete începând de mâine. Locuitorii se pot deplasa pe o rază de 500 de metri la farmacii și magazinele alimentare.
În ceea ce privește cele mai multe îmbolnăviri, acestea sunt în zonele în care nu au fost respectate instrucțiunile de sănătate publică, în localitățile cu populație religioasă și în sectorul arab. Măsura rămâne valabilă până când se reduce numărul cazurilor de COVID-19, după principiul semaforului.

Totodată, peste câteva zile, guvernul va analiza posibilitatea închiderii totale la nivel național, pentru a reduce răspândirea coronavirusului în perioada sărbătorilor, care încep în a doua parte a lunii septembrie, precizează sursa citată.

Care este situația în România
În România pe de altă parte, situația este mai dificilă, Potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, până sâmbătă, 5 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 93.864 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

40.028 de pacienți au fost declarați vindecați și 12.123 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.269 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.
În ceea ce privește numărul deceselor, până sâmbătă, 3.850 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

O țară aproape se închide din nou! Decizia drastică luată de autorități din cauza COVID Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, O țară aproape se închide din nou! Decizia drastică luată de autorități din cauza COVID , Mozocu.Org , O țară aproape se închide din nou! Decizia drastică luată de autorități din cauza COVID , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, O țară aproape se închide din nou! Decizia drastică luată de autorități din cauza COVID , Mozocu, O țară aproape se închide din nou! Decizia drastică luată de autorități din cauza COVID

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top