O nouă alertă la Caracal! O altă tânără este dispărută de acasă de multă vreme

dinca-politie-740x417-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Alertă la Caracal, după ce o fată de 16 ani a fost dată dispărută de acasă de mai multe săptămâni.

Poliția în acțiune
Polițiștii din județ caută o fată de 16 ani care a plecat de la domiciliul ei din Caracal și nu s-a mai întors. Familia nu mai știe nimic de fată din 20 august.
„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., ASAN ANA-MARIA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru.

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Peste 400 de copii dispăruți în România!
Secretarul de stat Bogdan Despescu din Ministerul Afacerilor Interne a anunţat miercuri că va fi înfiinţată o structură specializată în găsirea persoanelor dispărute, cu psihologi, care va avea reprezentanţi în toate inspectoratele de poliţie.
„Va funcţiona la nivelul IGPR şi, în acelaşi timp, la nivelul Direcţiei Generale a Municipiului Bucureşti şi inspectoratelor judeţene de poliţie. Această structură se va ocupa exclusiv de căutarea persoanelor dispărute. Intenţionăm să atragem specialişti, intenţionăm să încadrăm poliţişti cu specializări din alte zone decât Academia de Poliţie, şi aici mă refer la psihologi. (…) Am alocat resurse financiare şi funcţii suplimentare pentru constituirea acestei structuri”, a afirmat Despescu la Parlament, conform agerpres.ro.

Despescu a participat la şedinţa Comisiei parlamentare de anchetă privind situaţia copiilor dispăruţi.

Gheorghe Dincă, acuzat că le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu
Cazul din Caracal este unul dintre cele mai mediatizate cauri din ultimii zece ani. Gheorghe Dincă este suspectat că le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

În acest caz au fost audiate peste 100 de persoane, iar dosarul este format din 3.000 de pagini. La începutul anului, Dincă a fost trimis în judecată pentru opt capete de acuzare și anume: trafic de persoane, trafic de minore, două infracțiuni de viol, două infracțiuni de omor calificat și două infracțiuni de profanare de cadavre sau morminte.

O nouă alertă la Caracal! O altă tânără este dispărută de acasă de multă vreme Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, O nouă alertă la Caracal! O altă tânără este dispărută de acasă de multă vreme , Mozocu.Org , O nouă alertă la Caracal! O altă tânără este dispărută de acasă de multă vreme , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, O nouă alertă la Caracal! O altă tânără este dispărută de acasă de multă vreme , Mozocu, O nouă alertă la Caracal! O altă tânără este dispărută de acasă de multă vreme

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top