O femeie s-a ales cu arsuri grave după ce dezinfectantul său a luat foc

sanitizing-5095967_1280.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


O femeie din Texas a suferit arsuri grave după ce dezinfectantul său a luat foc. Iată cum s-a întâmplat nefericitul incident.
Kate Wise și-a aplicat, duminica trecută, dezinfectant pentru a se proteja de coronavirus, apoi a făcut un gest care putea să-i fie fatal.

Femeia a aprins un bețișor parfumat și dezinfectantul a luat foc într-o fracțiune de secundă. Imediat după, Wise a dărâmat din greșeală o sticlă de alcool, care a „explodat precum o bombă”.

Una dintre fiicele sale a alergat la un vecin, care a sunat la 911, în timp ce femeia a reușit să le scoată pe celelalte două fete ale sale și pe câinele familiei din casă.

Kate a fost dusă de urgență la spital și se află la Terapie Intensivă, cu arsuri de gradul al treilea. Americanca va avea nevoie de intervenții majore de reconstrucție și tratamentul va dura ani întregi.

„Covid-19 a adus multe produse dubioase pe rafturi, produse care sunt toxice și care nu au fost testate corespunzător. Aveți grijă ce folosiți și că sunt aprobate de FDA. Kate a avut încredere în acel dezinfectant pentru că îl cumpărase dintr-un magazin la care mergea des”, a declarat o prietenă a femeii, scrie Newsweek.
De la debutul pandemiei în SUA, FDA a descoperit peste 100 de tipuri de dezinfectant neconform, care conținea alcool metilic sau 1-propanol.

O femeie s-a ales cu arsuri grave după ce dezinfectantul său a luat foc Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, O femeie s-a ales cu arsuri grave după ce dezinfectantul său a luat foc , Mozocu.Org , O femeie s-a ales cu arsuri grave după ce dezinfectantul său a luat foc , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, O femeie s-a ales cu arsuri grave după ce dezinfectantul său a luat foc , Mozocu, O femeie s-a ales cu arsuri grave după ce dezinfectantul său a luat foc

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top