O adolescentă de 15 ani dată dispărută în Vrancea a fost găsită! Fata era la un tânăr de 20 de ani din Prahova

o-adolescenta-de-15-ani-data-disparuta-in-vrancea-a-fost-gasita-fata-era-la-un-tanar-de-20-de-ani-din-prahova_5f57f0ad23b93.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Autoritățile au reușit să găsească o fată de 15 ani, ce fusese dată dispărută de către familie de trei zile. Fata din Vrancea a fost găsită în compania unui tânăr de 20 de ani din Prahova.  În data de 6 septembrie a.c., ora 23.07, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au fost sesizați de către un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că minora se află pe raza județului Prahova, împreună cu un tânăr de 20 de ani. Autoritățile au reușit să o găsească pe tânăr și să o aducă acasă.

În urma celor întâmplate,  minora a precizat faptul că în perioada în care a lipsit nu a fost victima vreunei infracțiuni și că tot ce a făcut a fost de bună voie.

Alte trei miore au trecut prin situații similare

Cazul tinerei de 15 ani este similar cu cel al altor minore care au fost date dispărute și găsite în condiții similare. Cele trei tinere au respectat, în mare, același tipar. Autoritățile au intervenit, iar fetele au ajuns acasă. La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați de către un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în cursul nopții precedente împreună cu alte două minore și nu a mai revenit.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat cele trei minore pe raza orașului Mărășești și le-au predat reprezentanților legali.

O adolescentă de 15 ani dată dispărută în Vrancea a fost găsită! Fata era la un tânăr de 20 de ani din Prahova Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, O adolescentă de 15 ani dată dispărută în Vrancea a fost găsită! Fata era la un tânăr de 20 de ani din Prahova , Mozocu.Org , O adolescentă de 15 ani dată dispărută în Vrancea a fost găsită! Fata era la un tânăr de 20 de ani din Prahova , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, O adolescentă de 15 ani dată dispărută în Vrancea a fost găsită! Fata era la un tânăr de 20 de ani din Prahova , Mozocu, O adolescentă de 15 ani dată dispărută în Vrancea a fost găsită! Fata era la un tânăr de 20 de ani din Prahova

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top