Monica Pop a răbufnit din nou: ”De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?”

monica-pop-a-rabufnit-din-nou-de-ce-nu-se-comunica-procentul-din-fiecare-judet-mai-afectat-si-cel-din-capitala-si-nu-cifre_5f579bdd9f37e.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Monica Pop a răbufnit din nou! Medicul oftalmolog acuză faptul că modalitatea în care este comunicat procentul de infectare cu coronavirus nu este corectă.

”Din nou Covidiada!Se vorbește zilnic de numărul de infectați din București și din diferite județe. Dar nu se spune corect și că în București sunt 4.000.000 ( PATRU MILIOANE) de oameni iar în județele de care se vorbește, 400.000 sau nici atât. De obicei, cam la același număr de infectați! Astăzi, mai mulți! Vin din concediu și unii, destui, se opresc prin București. De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?

AȘA NU E CORECT! Astfel nu se induce panică ? Nu, spun autoritățile!

Iar de când s-au redeschis restaurantele și sălile de teatru și film ( parțial, oricum), n-avea nimeni timp să se infecteze, ca să se poată da vina pe asta. Oricum trebuiau redeschise de câteva luni. În realitate, nici NU TREBUIAU ÎNCHISE ! S-a rezolvat ceva prin închiderea lor?! Noi, în rău, chiar nu trebuie să avem egal pe această planetă?! De ce să fim jos??!! Că NU E DELOC AȘA!!!”, a scris Monica Pop pe Facebook.Coronavirus România

Până astăzi, 8 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 97.033 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 40.838 de pacienți au fost declarați vindecați și 12.590 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.136 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În intervalul 07.09.2020 (10:00) – 08.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 41 de decese (22 bărbați și 19 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 4 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 3 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 9 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 18 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 6 decese la categoria de peste 80 de ani.

Monica Pop a răbufnit din nou: ”De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Monica Pop a răbufnit din nou: ”De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?” , Mozocu.Org , Monica Pop a răbufnit din nou: ”De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Monica Pop a răbufnit din nou: ”De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?” , Mozocu, Monica Pop a răbufnit din nou: ”De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top