Miss Planet, primele declarații după ce s-a speculat că ar fi însărcinată cu “Domnul Rimă” “Sunt foarte îngrijorată de…”

miss-planet-primele-declaratii-dupa-ce-s-a-speculat-ca-ar-fi-insarcinata-cu-domnul-rima-sunt-foarte-ingrijorata-de_5f58c33ed55fc.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Au avut parte de o nuntă ca în povești, rapidă și surprinzătoare, iar fanii s-au grăbit să-i judece pentru fericirea lor. Denisa Hodișan și Filcea Andrei Sebastian, zis Flick, s-au căsătorit în Grecia în urmă cu câteva săptămâni, după ce în primavara acestui an și-au început povestea de dragoste. Acum, soția omului de radio a decis să lămurească public anumite aspecte care o deranjează la oamenii care îi scriu pe internet.Soția lui Flick reacționează și pune stop comentariilor internauților. Mai precis, Miss Planet 2019 se plânge de faptul că românii îi judecă deciziile și fericirea, ba mai mult, că aceștia se tot întreabă dacă nu cumva omul de radio s-ar fi căsătorit cu ea pentru că ar fi rămas însărcinată.

„Sunt foarte îngrijorată de…”

Denisa vine și dezminte toate zvonurile și are un mesaj dur pentru toți oamenii care nu fac altceva decât să se bage în viețile altora și care nu pot înțelege că doi oameni pur și simplu se iubesc.„Sunt foarte îngrijorată de modul în care societatea privește și comentează faptul că două persoane au ales să își unească destinele și să își continue drumul în viață […] Cred că am ajuns la un nivel de înțelepciune și înțeleg că toate aceste păreri se nasc din faptul că oamenii trec experiența mea prin filtrul personal. Și asta este ce mă deranjează, de fapt.”, a declarat Denisa Hodișan.

„Din păcate, pentru mulți oameni, ideea de iubire sincere, compatibilitate perfecta, suflete pereche nu există. De aceea, caută cu mare ardoare motivul și efectiv nu pot să înțeleagă cum doi oameni, nepresați de families au de mulți ani de relație sau orice altceva.”, mai spune Denisa într-un videoclip postat pe contul ei de Instagram.

Soția lui Flick este deranjată de comentariile răutăcioase ale internauților

„O fetiță de opt ani m-a întrebat dacă sunt însărcinată”

Denisa Hodișan a menționat că este tristă pentru faptul că unii părinți nu își învață copiii să creadă în perfecțiune și în fericire. Tânăra de 27 de ani a vorbit și despre marea curiozitate a oamenilor, aceea că ea ar fi însărcinată, iar din acest motiv s-ar fi căsătorit cu „Domnul Rimă”.„Mă întristează faptul că mi-a scris mesaj pe Instagram o fetiță de maxim opt ani, punându-mi întrebarea „Ești însărcinată?” e clar că o fi auzit prin casă vorbind părinții, acei oameni mature în care fiecare dintre noi, copii fiind, ne-am pus toată încrederea și speranța. Acei doi idoli al căror exemplul-am urmat neîndoielnic în viața noastră de adult și tot ceea ce ei au spus sau au făcut, pentru noi a fost sfânt.  Haideți să învățăm copiii să fie fericiți. Haideți să lăsăm copiii să spere că viața asta poate fi perfecta, că oamenii ideali pentru noi există.”, a spus Denisa Hodișan într-un clip postat pe Instagram.

„Eu am refuzat să îmi compromit liniștea, fericirea, iubirea, viața… Nu am încetat să sper și să  cred nicio secundă că ceva perfect, ceva al meu e pus deoparte și sunt mândră de asta!

Cred cu mare tărie că primim de la viață ceea ce avem curajul să cerem. Eu am cerut totul și mi-am trait și trăiesc fiecare zi la maximum. Eu am cerut ce e mai bun și am așteptat până când viața mi-a scos în cale un om perfect. Vreau să cred că și viața voastră și a copiilor voștri va fi perfecta.”, a mai spus soția lui Flick.„Nu sunt însărcinată, nu de aceea m-am căsătorit!”

„Nu sunt însărcinată, încă. Nu de aceea m-am căsătorit, ci pentru că 21 august 2020 acest om minunat m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui și am vrut. Pentru că el este eroul poveștii perfecte în care am crezut timp de 27 de ani. Nu faceți compromisuri. Fericirea în doi există.”, a mai adăugat soția lui Flick.

Flick și Denisa, nuntă de vis în Creta

Ceremonia a avut loc pe tărâm grecesc, în Creta doar câteva persoane dragi prezente. Nașii celor doi au fost Daniel Buzdugan și soția lui. Omul de radio a publicat mai multe imagini de la eveniment, după anunțul făcut de finii săi. Atmosfera a fost de poveste, nunta desfășurându-se înaer liber, la malul mării. Mireasa a optat pentru o rochie albă, accesorizată cu o coroniță. În mână, Denisa Hodișan a ținut un buchet superb de trandafiri albi.Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit pe plajă, în Grecia

Miss Planet, primele declarații după ce s-a speculat că ar fi însărcinată cu “Domnul Rimă” “Sunt foarte îngrijorată de…” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Miss Planet, primele declarații după ce s-a speculat că ar fi însărcinată cu “Domnul Rimă” “Sunt foarte îngrijorată de…” , Mozocu.Org , Miss Planet, primele declarații după ce s-a speculat că ar fi însărcinată cu “Domnul Rimă” “Sunt foarte îngrijorată de…” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Miss Planet, primele declarații după ce s-a speculat că ar fi însărcinată cu “Domnul Rimă” “Sunt foarte îngrijorată de…” , Mozocu, Miss Planet, primele declarații după ce s-a speculat că ar fi însărcinată cu “Domnul Rimă” “Sunt foarte îngrijorată de…”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top