Mirela Vaida nu se simte bine deloc! De ce se tem colegii ei de la Acces Direct

mirela-vaida-1024x609-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Prezentatoarea TV, Mirela Vaida are probleme de sănătate. Vedeta a declarat, chiar în timpul emisiunii, că nu se simte bine deloc.
Are probleme de respirație și nu doarme noaptea, iar motivul sigur nu îl știe nici ea. Mirela a declarat că strănută des, iar colegii ei se sperie de teamă să nu aibă, din nou, probleme cu noul virus.

Mirela Vaida nu se simte bine deloc! De ce se tem colegii ei de la Acces Direct
Mirela Vaida are probleme de sănătate. La scurt timp după reîntoarcerea pe micile ecrane, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a declarat că nu poate respira bine, strănută și nu doarme noaptea. Vedeta a ținut să precizeze că, îi displace total că uneori strănută, iar acest fapt îi sperie pe colegii ei care se tem să nu aibă, din noi, temutul virus. Mirela Vaida a vrut să le spună și telespectatorilor că are o rinită alergică și din acest motiv nu se simte bine.

Ca să fie înțeleasă, vedeta a scris un mesaj urmăritorilor de pe rețele de socializare, dar a vorbit și în cadrul emisiunii de vineri.

„Nu sunt răcită. Și când strănut, săracii colegi, că vă dați seama, nu mai ai voie acum să mai faci nimic. Ce să mai strănuți?Așa se uită toată lumea la mine, eu la ei și spun e rinită. Despre asta e vorba. Sper să fie doar atât”, a ținut să precizeze, Mirela Vaida.
Îndrăgita prezentatoare și moderatoare TV a revenit la cârma emisiunii Acces Direct de pe Antena 1, după ce, o perioadă, emisia a fost oprită, iar echipa a stat în izolare din cauza noului virus.

De câteva zile, Acces Direct a revenit pe micile ecrane, inclusiv cu cele două personaje consacrate – Veronica și Viorel Stegaru, soții din Blăgești a căror viață s-a transformat într-o telenovelă ce pare că le place.

Mirela Vaida nu se simte bine deloc! De ce se tem colegii ei de la Acces Direct Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Mirela Vaida nu se simte bine deloc! De ce se tem colegii ei de la Acces Direct , Mozocu.Org , Mirela Vaida nu se simte bine deloc! De ce se tem colegii ei de la Acces Direct , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Mirela Vaida nu se simte bine deloc! De ce se tem colegii ei de la Acces Direct , Mozocu, Mirela Vaida nu se simte bine deloc! De ce se tem colegii ei de la Acces Direct

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top