Mirela Vaida escapadă romantică pe litoral. În ce ipostaze a fost surprinsă prezentatoarea TV

IMG_3616-scaled-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Mirela Vaida a profitat de ultimele zile de vară și da o fugă la mare. Prezentatoarea TV a decis să meargă într-o escapadă pe litoralul românesc alături de soțul ei. Cei doi au profitat din plin de timpul petrecut fără copii, iar paparazzi au surprins totul.
Imagini incendiare cu Mirela Vaida de la plajă
Majoritatea vedetelor au profitat de vremea frumoasă și au lăsat capitala pentru litoral. Mirela Vaida s-a alăturat și ea celor care au profitat de ultimele zile de vară. Și-a luat soțul și au plecat la mare ca doi porumbei.

Cei doi au profitat de zilele petrecute fără copii și s-au bucurat de apa caldă și vremea frumoasă. Prezentatoarea a apărut într-un costum baie colorat, din două piese. Chiar dacă nu mai are silueta de altă dată, după trei nașteri, vedeta nu se rușinează să își arate formele.

În permanență cei doi au fost surprinși zâmbind și ținându-se de mână. Iubirea dintre ei se poate observa cu ochil liber, dovada este că relația lor a rezistat timpului. Cei doi formează unul dintre cele mai longegive cupluri de la noi.

Emisiunea “Acces direct” și-a relat filmările
Emisiunea prezentată de Mirela Vaida a fost suspendată din cauza cazurilor de covid. După ce au fost câteva cazuri confirmate, emisiunea a luat o pauză și a urmat toate demersurile legale pentru a putea revenii pe post. Toată echipa ”Acces Direct” a stat acasă și a ținut legătura în permanență cu cei de la DSP.
”Pentru că interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de «contacți direct» și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți! Tocmai de aceea s-a luat decizia că de azi să stăm acasă cu toții, o perioadă de timp, ținând legătura cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa! scria, atunci, Mirela Vaida pe contul ei de Instagram.

Emisiunea de la Antenă, “Acces direct” a început luni, 17 august, după o pauză de aproape o lună. În această perioadă platoul și locurile comune au fost dezinfectate.

Mirela Vaida escapadă romantică pe litoral. În ce ipostaze a fost surprinsă prezentatoarea TV Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Mirela Vaida escapadă romantică pe litoral. În ce ipostaze a fost surprinsă prezentatoarea TV , Mozocu.Org , Mirela Vaida escapadă romantică pe litoral. În ce ipostaze a fost surprinsă prezentatoarea TV , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Mirela Vaida escapadă romantică pe litoral. În ce ipostaze a fost surprinsă prezentatoarea TV , Mozocu, Mirela Vaida escapadă romantică pe litoral. În ce ipostaze a fost surprinsă prezentatoarea TV

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top