Incident șocant în Constanța! Un tânăr a fost împușcat în plină stradă. A fost rănit în zona capului

62041780.png
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Un incident grav a avut loc săptămâna trecută în Constanța, unde un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost împușcat cu un pistol cu bile. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Tânărul a ajuns la spital după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de către un individ necunoscut, în urma unui conflict spontan iscat pe o stradă din centrul municipiului Constanţa, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Victima se afla împreună cu fratele său în momentul în care asupra lor s-a tras cu arma, un pistol tip airsoft cu bile, fiind rănită în zona capului. El a fost transportat ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, informează Agerpres

S-a întâmplat în plină stradă
Întreg evenimentul a avut loc săptămâna trecută. Poliţiştii au fost alertaţi printr-un apel la 112 că un bărbat ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Constanţa.

„La faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul ameninţându-l pe bărbatul în cauză, cât şi pe fratele acestuia, cu acte de violenţă. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre fraţi fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Constanţa.
Lucrători ai Secţiei 3 Poliţie continuă cercetările pentru depistarea agresorului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Incident șocant în Constanța! Un tânăr a fost împușcat în plină stradă. A fost rănit în zona capului Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Incident șocant în Constanța! Un tânăr a fost împușcat în plină stradă. A fost rănit în zona capului , Mozocu.Org , Incident șocant în Constanța! Un tânăr a fost împușcat în plină stradă. A fost rănit în zona capului , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Incident șocant în Constanța! Un tânăr a fost împușcat în plină stradă. A fost rănit în zona capului , Mozocu, Incident șocant în Constanța! Un tânăr a fost împușcat în plină stradă. A fost rănit în zona capului

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top