Horoscop 5 septembrie 2020. Fecioarele își tulbură singure gândurile cu tot felul de frământări

horoscop-5-septembrie-2020.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Horoscop Berbec – 5 septembrie 2020:
Poate ar fi mai bine să accepți ideile altora, propunerile lor sau să cauți un compromis rezonabil între dorințele tale și ale lor. Așa vei fi sigur că ai făcut un efort pentru a asigura buna înțelegere.
Horoscop Taur – 5 septembrie 2020:
Răbdarea ta poate face diferența astăzi, dar mai e nevoie și să vrei să fii răbdător, ca să ai acces la rezervele strategice. Din păcate, nu e o zi prea liniștită, dar tu o poți face să fie așa, cel puțin pentru tine.

Horoscop Gemeni – 5 septembrie 2020:
Ești tentat să treci repede peste toate, fără să te oprești deloc la ceva anume. Ești convins că numai așa vei reuși să eviți stresul pe care îl simți și care crește de la o oră la alta.

Horoscop Rac – 5 septembrie 2020:
Chiar dacă e o zi mai înnorată, poți face și soarele să răsară, cu condiția să vrei și să faci ceva pentru asta. Nu va fi suficient, de această dată, doar să eviți situațiile tensionate, trebuie să vii cu o soluție.

Horoscop Leu – 5 septembrie 2020:
Poate că nu-ți vei da seama imediat ce vor cei dragi, mai ales cei care nu sunt fizic lângă tine, dar vei înțelege imediat, dacă te vei lăsa în voia sentimentelor.
Horoscop Fecioară – 5 septembrie 2020:
Îți tulburi singur gândurile cu tot felul de frământări și ți se pare că faci un lucru bun. Ar fi mai bine să alegi preocupări constructive care să îți consume energia cu rezultate frumoase.

Horoscop Balanță – 5 septembrie 2020:
Este o zi care are un mesaj interesant pentru tine, este o invitație la a depăși anumite convingeri care nu se mai potrivesc cu realitatea.

Horoscop Scorpion – 5 septembrie 2020:
Se cere mult de la tine, și acasă, și la serviciu, și, deși spui că nu-ți pasă, de fapt te afectează și stresul, și pretențiile la adresa ta. Preferi această poziție pentru că ți se pare avantajoasă, dar nu este.

Horoscop Săgetător – 5 septembrie 2020:
Ești foarte atent la cei dragi și bine faci pentru că de la ei vin, îmbrăcate în provocări, cele mai frumoase mesaje ale acestei perioade. Trebuie doar să le vezi.

Horoscop Capricorn – 5 septembrie 2020:
Clocotul din familie poate fi domolit cu vorba bună, numai că trebuie să vrea cineva să fie suficient de amabil și binevoitor, pentru binele tuturor.

Horoscop Vărsător – 5 septembrie 2020:
Chiar dacă ți se pare, la suprafață, că unii dintre apropiați sunt împotriva unor planuri de-ale tale, s-ar putea să te înșeli și chiar dacă ar fi așa, nu ai de ce să o iei personal.
Horoscop Pești – 5 septembrie 2020:
Faci economii la sumele mici și nu la cele mari, ceea ce știi deja, din experiență, că nu e corect, mai ales dacă acele mici economii înseamnă refuz la adresa unor solicitări din partea celor dragi.

Horoscop 5 septembrie 2020. Fecioarele își tulbură singure gândurile cu tot felul de frământări Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Horoscop 5 septembrie 2020. Fecioarele își tulbură singure gândurile cu tot felul de frământări , Mozocu.Org , Horoscop 5 septembrie 2020. Fecioarele își tulbură singure gândurile cu tot felul de frământări , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Horoscop 5 septembrie 2020. Fecioarele își tulbură singure gândurile cu tot felul de frământări , Mozocu, Horoscop 5 septembrie 2020. Fecioarele își tulbură singure gândurile cu tot felul de frământări

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top