FOCAR DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. ZECI DE ANGAJAȚI DE LA O FABRICĂ, TESTAȚI POZITIV

hepta-5172309.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Un focar de COVID-19 a fost depistat la o fabrică din satul Macău, comuna clujeană Aghireș, unde au fost confirmate 24 cazuri de infectare cu noul coronavirus. Fabrica a fost închisă. Autoritățile nu exclud carantinarea zonei, dacă infecțiile vor crește.
Conform prefectului de Cluj, Mircea Abrudan, focarul este activ în comuna Aghireșu, cu 21 cazuri pozitive provenind de la o fabrică de pe raza comunei, anunță stiripesurse.ro.

Din totalul de 75 angajați testați, 24 sunt pozitivi, din care 21 au domiciliul în Aghiresu.

Activitatea fabricii a fost suspendată pentru o perioadă de 14 zile și spațiile sunt dezinfectate. „Cei 24 pozitivi vor fi transportați la spitalele Covid din Cluj-Napoca pentru evaluarea medicală, aceștia fiind în prezent asimptomatici. Contacții direcți identificați din ancheta epidemiologică au fost carantinați la domiciliu pentru 14 zile (inclusiv ceilalți 51 de angajați negativi și aparținătorii acestora). Măsurile vor fi monitorizate prin intermediul instituțiilor abilitate, urmând ca, în situația în care numărul cazurilor pozitive va crește, să fie luată în calcul măsura carantinării UAT-ului”, a transmis Mircea Abrudan.

Fabrica se ocupă de ambalaje pentru corespondență și sigilii de securitate.Focar de coronavirus și în Constanța
Autoritățile din Constanța sunt în alertă după ce a fost declarat un focar de coronavirus la bordul unei nave aflată în portul orașului. Potrivit datelor oficiale, opt membri ai echipajului – 5 navigatori filipinezi și 3 tehnicieni bulgari – au fost confirmați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Cei opt oameni bolnavi erau pe nava SEAMASTER IV, cu pavilion Malta, ce a andocat în Șantierul Naval Constanța. La două zile distanță, echipajul navei a fost testat COVID-19 în întregime – a fost vorba despre 26 de persoane din Filipine. Rezultatele testelor au fost negative, însă, șapte dintre navigatori au fost schimbați de conaționali, iar 15 tehnicieni din Bulgaria au sosit în SNC pentru lucrări specifice de mentenanță la vapor.

Conform autorităților, toți cei 41 de cetățeni străini (26 de membri ai echipajului, respectiv 15 tehnicieni), au fost testați pentru coronavirus pe 31 august, iar opt dintre aceștia (5 navigatori filipinezi și 3 tehnicieni bulgari), au avut rezultate pozitive, relatează replicaonline.ro. Ceilalți 33 de oameni vor rămâne în carantină la bordul navei, cu mențiunea că se fac diligențele necesare pentru ca 12 dintre ei (tehnicienii bulgari) să fie trimiși în țara natală pentru efectuarea perioadei de carantină.

DSP Constanța a demarat o anchetă epidemiologică ca să afle dacă cei 33 de cetățeni străini au intrat în contact și cu alte persoane, au transmis reprezentanții Prefecturii Constanța într-un comunicat.

FOCAR DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. ZECI DE ANGAJAȚI DE LA O FABRICĂ, TESTAȚI POZITIV Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, FOCAR DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. ZECI DE ANGAJAȚI DE LA O FABRICĂ, TESTAȚI POZITIV , Mozocu.Org , FOCAR DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. ZECI DE ANGAJAȚI DE LA O FABRICĂ, TESTAȚI POZITIV , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, FOCAR DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. ZECI DE ANGAJAȚI DE LA O FABRICĂ, TESTAȚI POZITIV , Mozocu, FOCAR DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. ZECI DE ANGAJAȚI DE LA O FABRICĂ, TESTAȚI POZITIV

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top