Fiica Vulpitei are parte de clipe grele! Ce ii fac oamenii din Blagesti

118881282_3414113245292809_4524346230503482690_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Filmuletul cu „Vulpita” Veronica, în ipostaze mai mult decât sca….ndaloase, pe un câmp din Blãgesti, le vine ca o mãnusã socrilor sãi, în demersul lor de a o de…cãdea din drep…turile pã..rintesti.Pãrintii lui Viorel si-au luat unul din cei mai buni avo..cati din Vaslui si trateazã chestiunea cât se poate de serios. Bunicii vor sã le fie încredintatã fetita în plasament, acu…zând-o pe mamã de neg…lijentã gra..vã, dar si de imor..alitate. Dovezile în acest sens au ajuns, iatã, pe internet si la TV. Pãrintii lui Viorel au mai arãtat auto…ritãtilor cã Vulpita au trimis copilei, în perioada de când fac emisiuni la televizor, doar 1.200 lei si câteva hãinute. De vãzut, au vãzut-o de trei ori, când au venit dupã ei cu televiziunea si au fãcut sca…ndal, pentru rating.

Copila aban…donatã a Veronicãi Stegaru va merge la grãdinitã din toamnã, iar faptul cã mama sa apare în ipostaze publice mai mult decât jenante, s-ar putea sã o afec..teze pe micutã. „Copiii stiti cum sunt. Vor râde de fatã, care nu are nicio vinã. Deja o strigã pe drum si pe ea „Vulpita”. E deja mãricicã, începe sã înteleagã. Ce vinã are fetita, cã mamã-sa e asa cum e si tatãl la fel? Când a fost ea aici, sã stea acasã o sãptãmânã, stiti cum era pe aici, pe drum? Numai persoane strãine veneau.
De asta a si fugit la Bucuresti, înapoi. Fetita stã bine la bunici, au mare grijã de ea, o educã. Tanti Ilinca e femeie isteatã, a lucrat la fabricã, are liceul”, spun vecinii din Blãgesti. Aparitia filmuletului comp…romitãtor cu Veronica nu i-a mirat pe sãteni. „Dar dumneavoastrã vã mirati, cã noi stim de multã vreme. Vedeam cu ochii, dar nu ne bãgam, cã nu e treaba noastrã”, mai spun localnicii din Blãgesti.

Ilinca si Dumitru Stegaru chiar nu au glumit, atunci când au anuntat cã vor sã ia copila în plas…ament. Si-au luat un avo…cat bun si fac demersuri sustinute, pentru a demonstra cã nici fiul lor, dar nici „Vulpita” nu sunt capabili sã creascã fetita, cu afectiune si în sigurantã. Ilinca Stegaru a scris Directiei pentru Prot…ectia Co…pilului, precizând cã, pe data de 5 ianuarie, Veronica a sustinut cã ar fi fost rã…pitã si vi….olatã, dupã ce ar fi dispãrut mai multe ore de la domiciliu. A doua zi, ea si Viorel au pãrãsit localitatea, mergând la Bucuresti, la un post de televiziune.
În toate cele 8 luni scurse de atunci, cei doi si-au expus problemele familiale într-un mod rus..inos si im…oral, în fata întregului public telespectator. Veronica Stegaru, mai spune soacra sa, a afirmat de mai multe ori în mod public faptul cã nu are nevoie de copilã si o lasã bunicilor paterni. În cele 8 luni, sotii Stegaru au trimis fetitei doar 1.200 lei, dar si câteva hãinute. Pentru toate acestea, bunicii din partea tatãlui cer autoritãtilor sã le dea nepoata în plas..ament, iar pe Veronica sã o deca…dã din drepturi.

Fiica Vulpitei are parte de clipe grele! Ce ii fac oamenii din Blagesti Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Fiica Vulpitei are parte de clipe grele! Ce ii fac oamenii din Blagesti , Mozocu.Org , Fiica Vulpitei are parte de clipe grele! Ce ii fac oamenii din Blagesti , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Fiica Vulpitei are parte de clipe grele! Ce ii fac oamenii din Blagesti , Mozocu, Fiica Vulpitei are parte de clipe grele! Ce ii fac oamenii din Blagesti

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top