El a preluat conducerea clanului Pian. Ce relație avea cu Emi Pian și cu ce se ocupă

El-a-preluat-conducerea-clanului-Pian-740x416-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Liderul clanului Duduianu, Emi Pian a fost ucis la începutul lunii în timpul unei răfuieli cu membrii unui alt clan, ceea ce înseamnă că gruparea are nevoie de un alt lider. Se pare că George Pian, verișorul lui Emi Pian, dorește să preia conducerea clanului Duduienilor și este decis să ducă mai departe tradiția.
Cine va fi noul lider al clanului Duduianu?
Emi Pian, clanul liderior Duduienilor, în vârstă de 39 de ani a fost ucis la începutul acestei luni, în timpul unui conflict cu Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu.

Dispariția acestuia i-a șocat pe membrii clanului, care doresc ca legea să facă dreptate și să-l pedepsească pe cel care l-a înjunghiat mortal pe Florin Mototolea, zis și Emi Pian.

Familia lui Emi Pian este în continuare șocată de dispariția acestuia, neacceptând că nu îl vor mai vedea niciodată. Apropiații clanului Duduianu, nu îl ia recunosc pe fiul lui Emi Pian, acesta fiind foarte afectat de moartea tatălui său.

George Pian se vrea lider al clanului Duduianu
George Pian, vărul lui Emi Pian susține că vrea să devină clanul grupului Duduianu. Potrivit acestuia, își dorește să ducă mai departe numele regretatului lider, dar susține el, folosind metode mult mai actuale.

George este foarte activ pe rețelele de socializare, având chiar și un canal de Youtube unde postează zilnic vloguri în care dezvăluie informații despre viața sa personală. Conform acestuia, avea o relație apropiată cu vărul său, Emi Pian. Acesta are prieteni în showbiz-ul românesc, printre aceștia numărându-se și Dani Mocanu. Prin vlogurile sale, George Pian vrea să arate adevărata față a interlopilor din România.
Frații lui Emi Pian, Ciprian și Grațian Pian se află în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce au fost și ei implicați în scandalul care a dus la moartea fratelui lor mai mare.

Singurul care este în libertate și este alături de familia liderului este Elvis Pian, cel care a avut un conflict în urmă cu câțiva ani cu membrii aceluiași din care face parte Emanuel Gheorghe, principalul suspect în uciderea lui Emi Pian.

El a preluat conducerea clanului Pian. Ce relație avea cu Emi Pian și cu ce se ocupă Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, El a preluat conducerea clanului Pian. Ce relație avea cu Emi Pian și cu ce se ocupă , Mozocu.Org , El a preluat conducerea clanului Pian. Ce relație avea cu Emi Pian și cu ce se ocupă , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, El a preluat conducerea clanului Pian. Ce relație avea cu Emi Pian și cu ce se ocupă , Mozocu, El a preluat conducerea clanului Pian. Ce relație avea cu Emi Pian și cu ce se ocupă

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top