DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE UCIGAȘUL LUI EMI PIAN! CUM SE DESCURCĂ INTERLOPUL DUPĂ GRATII

118884319_3413006315403502_6683555268554936873_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Au apărut detalii incredibile despre felul în care își duce viața după gratii Richard Gheorghe, interlopul care l-a ucis, în urmă cu o lună, la o partidă de barbut, pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, șeful clanului Duduienilor. Un coleg de celulă a făcut dezvăluiri.
Cei care i-a luat viața lui Pian se află în Arestul Poliției Capitalei, unde este cercetat. Are, însă, parte de un tratament preferențial. Nu duce lipsă de bucate alese, pe care alți deținuți doar le visează. Apropiații criminalului s-au lăudat că acesta este „sponsorizat” cu mii de euro de membrii grupării de tip mafiot din care face parte, pentru a nu-i lipsi nimic în spatele gratiilor, scrie spynews.ro.

Astfel, Richard Gheorghe beneficiază de atenția mai multor persoane care au mare grijă de el. Sigur, cu abni se face totul. „E greu acolo, e mâncarea proastă. Numai pe mâncare dă câteva sute de lei, în fiecare zi. Îl mai ajută polițiștii, îi cumpără de mâncare, sucuri, apă…”, s-a plâns un interlop, pe Internet.

Dezvăluiri uluitoare despre ucigașul lui Emi Pian! Ce face interlopul după gratii
Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, (39 de ani), a fost înjunghiat mortal, pe 4 august, în jurul orei 02.00, într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. Suspectul principal, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, a fost arestat preventiv. Ulterior, Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi Pian, precum și un alt membru al clanului Duduianu, au fost arestați, fiindcă au încercat să îl ucidă pe Richard Emanuel Gheorghe.

„La data de 04.08.2020, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea – n.r.), cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R. (Gheorghe Richard Emanuel – n.r.), cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa.
Totodată, față de cei trei inculpați s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive”, au explicat atunci anchetatorii.

DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE UCIGAȘUL LUI EMI PIAN! CUM SE DESCURCĂ INTERLOPUL DUPĂ GRATII Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE UCIGAȘUL LUI EMI PIAN! CUM SE DESCURCĂ INTERLOPUL DUPĂ GRATII , Mozocu.Org , DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE UCIGAȘUL LUI EMI PIAN! CUM SE DESCURCĂ INTERLOPUL DUPĂ GRATII , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE UCIGAȘUL LUI EMI PIAN! CUM SE DESCURCĂ INTERLOPUL DUPĂ GRATII , Mozocu, DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE UCIGAȘUL LUI EMI PIAN! CUM SE DESCURCĂ INTERLOPUL DUPĂ GRATII

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top