Cum crede Alexandru Rafila că părinții se vor liniști în privința deschiderii școlilor

rafila-1024x578-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Profesorul Alexandru Rafila s-a gândit la o variantă prin care părinții să capete încredere în autorități și în modul de desfășurare a cursurilor în noul an școlar.
Rafila spune că este important ca părinții să fie informați și să li se prezinte cum se va întâmpla procesul educațional. Dacă ei vor fi liniștiți și încrezători, asta se va transmite și elevilor.

Cum crede Alexandru Rafila că părinții se vor liniști în privința deschiderii școlilor
Alexandru Rafila spune că părinții trebuie chemați la școală și informați cu privire la modul în care se vor desfășura cursurile în anul școlar 2020-2021. El este de părere că este important ca oamenii să înțeleagă că aceste activități sunt corelate cu nevoia de a păstra măsuri de siguranță.

Profesorul Rafila a declarat la Digi24, că îngrijorarea părinților vine din incertitudini și din necunoaștere. Tot el a precizat că incertitudinea trebuie lămurită de autorități, iar necunoașterea trebuie eliminată cu ajutorul directorilor de școli și a cadrelor didactice.

„Eu aș informa părinții, aș invita părinții înainte la școală, să vadă cum se va desfășura activitatea în școală. Asta va da încredere părinților, care vor înțelege că este esențial pentru copii să meargă la cursuri și să încerce să aibă o activitate școlară apropiată de cea normală”, a declarat Alexandru Rafila.
Pe 14 septembrie începe noul an școlar, unul cu emoții și strângere de inimă mai ales pentru elevii din clasele mici, și pentru cei din ani terminali. Ministrul Educației a declarat că educația trebuie să continue în orice condiții, și că revenirea la cursuri reprezintă o asumare a întregii societăți.

Violeta Alexandru a prezentat și câteva măsuri trasate înainte de începerea cursurilor în anul școlar 2020-2021. Părinții de preșcolari nu vor mai avea voie să intre în incinta grădinițelor. Ei vor aduce copiii până la poarta unității, de unde cineva îi va prelua înăuntru. La fel se va proceda și la ieșire.

Cum crede Alexandru Rafila că părinții se vor liniști în privința deschiderii școlilor Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cum crede Alexandru Rafila că părinții se vor liniști în privința deschiderii școlilor , Mozocu.Org , Cum crede Alexandru Rafila că părinții se vor liniști în privința deschiderii școlilor , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cum crede Alexandru Rafila că părinții se vor liniști în privința deschiderii școlilor , Mozocu, Cum crede Alexandru Rafila că părinții se vor liniști în privința deschiderii școlilor

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top