Cum arată tânăra din Bulgaria cu cele mai mari buze din lume

118791599_3406857212685079_8086203955362794476_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Are doar 22 de ani, dar e de părere că întotdeauna e loc de mai bine când vine vorba despre aspectul fizic. Deviza tinerei din Bulgaria a adus-o în pragul a 15 proceduri chirugicale de mărire a buzelor, ceea ce a transformat-o complet fizic. Cum a arată tânăra din Bulgaria care a „căzut” în patima operațiilor estetice?

Andrea Emilova Ivanova este de origine bulgară și e o împătimită a intervențiilor estetice. Tânăra a cheltuit din buzunarul propriu mii de euro pe intervenții la nivelul buzelor. Femeia și-a dorit buze cât mai voluminoase, iar… visul ei s-a împlinit!

Cum arată tânăra din Bulgaria cu cele mai mari buze din lume
În prezent, femeia a ajuns să aibă cele mai mari buze din lume, iar aspectul ei fizic… e discutabil. De altfel, din cei peste 15 mii de urmăritori din mediul online, majoritatea critică alegerea tinerei de a-și mări buzele în felul acesta.„Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este moda acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici. Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite”, a povestit Andrea Emilova Ivanova, potrivit metro.co.uk.

„Cred că încă nu le am cele mai mari. Nu vreau să arăt ca nimeni sau să imit pe cineva. Multe fete din Bulgaria au acid hialuronic în buze. În țara mea, buzele voluptoase sunt la modă acum”, a mai spus femeia.

Culmea e că înainte de toate aceste intervenții, tânără din Bulgaria era cât se poate de atractivă și nu ducea lipsă de admiratori.

Cum arată tânăra din Bulgaria cu cele mai mari buze din lume Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cum arată tânăra din Bulgaria cu cele mai mari buze din lume , Mozocu.Org , Cum arată tânăra din Bulgaria cu cele mai mari buze din lume , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cum arată tânăra din Bulgaria cu cele mai mari buze din lume , Mozocu, Cum arată tânăra din Bulgaria cu cele mai mari buze din lume

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top