Cum a manageriat situația Nicolae Ceaușescu în timpul epidemiei de gripă

download.png
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Românii s-au confruntat și-n trecut cu situații criză. Deisgur, n-a fost vorba despre o epidemie, cum e în prezent, dar a avut loc o situație care a afectat mii de români. Nicolae Ceaușeșescu, pe atunci la cârma țării, a luat decizii pe care mulți le-au blamat la acel moment.
Cum a procedat Nicolae Ceaușescu în cazul epidemiei de gripă din 1971
În 1971, România a fost lovită de o epidemie de gripă, care a afectat foarte mulți români. La acea vreme, Nicolae Ceaușescu a luat decizia de a nu trasmite public numărul total al infectaților ori decedaților pentru a nu crea panică în rândul românilor.

Dictatorul a dispus să se falsifice certificatele de deces a multor români, astfel încât să nu apară cauza reală a morții. Cele mai multe decese erau trecute drept infarct, după cum arată arhiva Organizației Mondiale a Sănătății.

Mii de cazuri de gripă în România
Pe atunci, epidemia a început în Sibiu, apoi la Brașov, iar mai apoi a fost de nestăvilit. Ca și cum, cea mai afectată zonă a fost Moldova. Acolo, s-au înregistrat chiar și 4000 de cazuri de infectări într-o singură săptămână.
La acea vreme, Ceaușescu a dat vina pe chinezi, dat fiind faptul că acolo a izbucnit mai întâi. Culmea e că dicatorul, alături de acoliții săi, fuseseră într-o vizită de stat chiar în timpul epidemiei de gripă. Mulți ar fi speculat că tocmai Ceaușescu ar fi adus molima în țară. Lucru pe care nimeni nu a avut curaj să i-l reproșeze în față, desigur.

Cum a manageriat situația Nicolae Ceaușescu în timpul epidemiei de gripă Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cum a manageriat situația Nicolae Ceaușescu în timpul epidemiei de gripă , Mozocu.Org , Cum a manageriat situația Nicolae Ceaușescu în timpul epidemiei de gripă , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cum a manageriat situația Nicolae Ceaușescu în timpul epidemiei de gripă , Mozocu, Cum a manageriat situația Nicolae Ceaușescu în timpul epidemiei de gripă

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top