CERCETĂTORII SUNT ÎNGRIJORAȚI! CARE SUNT CELE 3 SIMPTOME DE CORONAVIRUS CE APAR LA COPII ȘI NU SUNT ÎN ATENȚIA MEDICILOR

simptome-de-coronavirus-la-copii-care-nu-sunt-in-atentia-medicilor-Capture.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Cercetătorii sunt îngrijorați de rezultatele unui studiu privind infecția copiilor cu COVID-19 care a fost încheiat de curând. Ei au identificat trei simptome ale bolii mortale ce apar la cei mici și nu sunt în atenția medicilor. Potrivit noilor informații făcute publice în această dimineață, în întreaga lume au fost diagnosticate pozitiv 26.475.540 de persoane, iar 873.285 au fost răpuse de temuta maladie. Alți 18.665.722 de oameni s-au vindecat după ce s-au luptat cu virusului SARS-CoV-2.
Cele 3 simptome de coronavirus ce apar la copii și nu sunt în atenția medicilor
O echipă de oameni de știință din Irlanda de Nord au anunțat că diareea, vărsăturile și durerile de stomac ar trebui considerate ca simptome oficiale ale noului coronavirus la copii. Cele trei simptome încă nu apar pe lista autorităților sanitare, dar s-au dovedit a fi relativ frecvent la adulți. Pe de altă parte, medicii susțin că aceste simptome sunt “prea vagi” și că sistemul medical ar fi copleșit dacă toate persoanele cu dureri de stomac ar crede că au COVID-19 și ar merge la spital, potrivit Daily Mail.

“Constatăm că diareea și vărsăturile sunt un simptom raportat de unii copii și cred că merită luată în considerare adăugarea acesteia la lista simptomelor cunoscute”, a declarat dr. Tom Waterfield de la Universitatea Queen’s din Belfast, a relatat publicația britanică Daily Mail.

Cercetătorii irlandezi au mai subliniat că problemele intestinale sunt atât de puternic legate de boala la copi, încât ar trebui luate în considerare. În plus, au mai spus experții, tusea – unul dintre cele mai importante simptome la adulții care dezvoltă forme grave de coronavirus – nu este indicator eficient în cazul copiilor.
Medicul Tom Waterfield și colegii săi au făcut descoperirea după ce au studiat 992 de copii, cu o vârstă medie de 10 ani, dintre care 68 erau infectați cu boala rară apărută în China. Doar 34 dintre copiii care au avut coronavirus în studiul cercetătorilor nord-irlandezi au prezentat simptome. Privind copiii cu febră, tuse și modificări ale mirosului sau gustului – simptomele oficiale ale COVID-19 – oamenii de știință au identificat corect 76% dintre copiii cu virusul SARS-CoV-2. Cu toate acestea, când au adăugat copii cu probleme la stomac, procentul a crescut la 97% – 33 din 34.

“Acest studiu demonstrează că aproximativ jumătate dintre copii sunt asimptomatici atunci când sunt infectați cu SARS-CoV-2 și că strategiile actuale de testare nu vor reuși să diagnosticheze majoritatea infecțiilor pediatrice”, au mai anunțat oamenii de știință din Irlanda de Nord.

Simptomele legate de stomac și intestine au fost raportate la 13 dintre copii, comparativ cu 21 care aveau febră – cel mai frecvent semn. Prin comparație, doar șase copii și-au pierdut simțul mirosului sau gustului, care este listat ca un simptom oficial de COVID-19.

Când decid să introducă un nou simptom pe lista oficială, autoritățile sanitare trebuie să țină cont de numărul persoanelor cu acel simptom care vor avea de fapt boala și câți vor avea alte probleme de sănătate. De asemenea, trebuie să ia în calcul dacă majoritatea persoanelor cu boală – în acest caz Covid-19 – ar putea fi găsită diagnosticate fără a include simptomul.

CERCETĂTORII SUNT ÎNGRIJORAȚI! CARE SUNT CELE 3 SIMPTOME DE CORONAVIRUS CE APAR LA COPII ȘI NU SUNT ÎN ATENȚIA MEDICILOR Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, CERCETĂTORII SUNT ÎNGRIJORAȚI! CARE SUNT CELE 3 SIMPTOME DE CORONAVIRUS CE APAR LA COPII ȘI NU SUNT ÎN ATENȚIA MEDICILOR , Mozocu.Org , CERCETĂTORII SUNT ÎNGRIJORAȚI! CARE SUNT CELE 3 SIMPTOME DE CORONAVIRUS CE APAR LA COPII ȘI NU SUNT ÎN ATENȚIA MEDICILOR , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, CERCETĂTORII SUNT ÎNGRIJORAȚI! CARE SUNT CELE 3 SIMPTOME DE CORONAVIRUS CE APAR LA COPII ȘI NU SUNT ÎN ATENȚIA MEDICILOR , Mozocu, CERCETĂTORII SUNT ÎNGRIJORAȚI! CARE SUNT CELE 3 SIMPTOME DE CORONAVIRUS CE APAR LA COPII ȘI NU SUNT ÎN ATENȚIA MEDICILOR

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top