Ce spunea Adelina Pestrițu, cu doar câteva ore înainte de a afla că are coronavirus: „Ziua asta…” Încă o declarație care dă naștere speculațiilor

119079846_3423181034386030_5445652747198820909_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Adelina Pestrițu a anunțat în noaptea de 1 spre 2 septembrie că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus! Cu numai câteva ore înainte, vedeta a postat un mesaj pe Facebook, unul pozitiv, la prima vedere, dar care, pus în context, ar fi putut trăda o neliniște, din partea vedetei.
Adelina Pestrițu este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu le transmite fanilor săi gânduri bune și pozitive.

Odată cu venirea toamnei, pe data de 1 septembrie, vedeta a postat pe Facebook la ora 09:55 dimineața un mesaj încurajator, fiind convinsă că ziua care abia începea avea să fie una foarte bună! Asta, la prima vedere…

„Bună dimineața! Ziua asta trebuie să fie cea mai bună!”, a scris ea în dreptul unei fotografii cu un buchet de flori, realizată în noua mașină achiziționată!

La prima vedere, reiese că la acel moment nu avea nicio banuială cu privire la diagnosticul pe care avea să-l primească. Sau… Era posibil să fi așteptat deja rezultatul testului COVID-19, iar prin intermediul mesajului transmitea, de fapt, că nutrește speranta că va urma sa primească o veste bună în acest sens!

Din păcate, lucrurile nu au stat așa cum ar fi sperat, iar vedeta a aflat câteva ore mai târziu că a contractat noul coronavirus!
La câteva ore a rămas fără gust și fără miros, moment în care și-a dat seama că ceva nu este ăn regulă: „Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. Înainte să intru în starea de panică am zis să-mi dau singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus o două lingurițe de miere și mi-am dat seama că îmi dispare gustul treptat. Am mirosit cel mai puternic parfum pe care îl aveam și aveam aceeași senzație„.

În cele din urmă a ajuns la spital, unde a făcut anunțul cu lacrimi în ochi.

„Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent’, a spus Adelina Pestriţu.

Toate aceste speculații au fost întărite de Adelina. Vedeta a oferit declarații care au stârnit multe semne de întrebare, din partea fanilor și din partea jurnaliștilor, totul rezumându-se la faptul că Adelina a „înghesuit” toate evenimentele în decurs de câteva ore. Mai exact, în decurs de 4-5 ore, bruneta și-a pierdut mirosul, s-a prezentat pentru efectuarea testului COVID, a primit și rezultatul pozitiv pentru testul COVID și a ajuns și la spital, să se interneze.

Adelina Pestrițu lipsește de pe rețelele de socializare
Pe toată perioada weekend-ului nici ea, nici soțul ei, Virgil Șteblea, nu au postat niciun story, nicio informație pe rețelele de socializare.
Cu toate că a promis că își va ține fanii la curent, dat fiind marea comunitate de fani de pe Instagram, care se ridică la peste 1,5 milioane de urmăritori. Momentan, însă, poate și pe fondul comentariilor negative la adresa sa, Adelina Pestrițu a decis să facă o pauză, probabil până se va reface complet.

Ce spunea Adelina Pestrițu, cu doar câteva ore înainte de a afla că are coronavirus: „Ziua asta…” Încă o declarație care dă naștere speculațiilor Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ce spunea Adelina Pestrițu, cu doar câteva ore înainte de a afla că are coronavirus: „Ziua asta…” Încă o declarație care dă naștere speculațiilor , Mozocu.Org , Ce spunea Adelina Pestrițu, cu doar câteva ore înainte de a afla că are coronavirus: „Ziua asta…” Încă o declarație care dă naștere speculațiilor , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ce spunea Adelina Pestrițu, cu doar câteva ore înainte de a afla că are coronavirus: „Ziua asta…” Încă o declarație care dă naștere speculațiilor , Mozocu, Ce spunea Adelina Pestrițu, cu doar câteva ore înainte de a afla că are coronavirus: „Ziua asta…” Încă o declarație care dă naștere speculațiilor

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top