Ce spune Gabriela Cristea despre Adelina Pestrițu, după ce a fost acuzată că minte și că nu ar suferi de COVID-19: „Nu vă gândiți că are un copil acasă. Pentru ce bani?”

118786558_3409914222379378_3769853947104529286_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Gabriela Cristea îi ia apărarea prietenei sale Adelina Pestrițu, testată pozitiv cu noul coronavirus! Prezentatoarea TV susține că este exclus ca Adelina să fi fost plătită pentru a spune că a contractat virusul!
Gabriela Cristea, care este apropiată de Adelina Pestrițu, s-a arătat extrem de dezamăgită de comentariile negative primite după postarea de pe rețelele de socializare care o viza pe prietena sa.

După acuzațiile că bruneta ar fi fost plătită ca să spună că are coronavirus sau chiar că nici nu ar avea, Gabriela Cristea reacționează tranșant:

„Dragilor, nici nu știu de unde să încep. E destul de dureros să afli că cineva apropiat ție suferă de această boală. Nu neapărat boala în sine e o nenorocire, pentru că înțeleg că și în cazul Adelinei Petrițu este vorba despre o formă ușoară, și mă bucur că s-a întâmplat așa. Știți cum e, să luăm partea plină a paharului și nu pe cea goală.
Mi se pare incredibil ca cineva să vorbească în felul acesta despre un om care acum se află în suferință. E foarte urât să spui despre un om care suferă și este bolnav că a fost plătit să spună așa ceva. Eu cred că voi trăiți în filme. Mai bine v-ați duce la Hollywood și poate v-ar plăti să scrieți scenarii de film”, a transmis Gabriela Cristea.

Vedeta a ținut să amintească despre cazurile de COVID-19 de la Te cunosc de undeva, emisiunea unde este și soțul ei, Tavi Clonda, menționând că Marcel Pavel și alți colegi au trecut prin momente extrem de grele.

„Vreau să vă spun că am trăit și trăiesc printre persoane publice care au avut contact cu această boală și care au suferit de această boală Îmi aduc aminte de cazul lui Marcel Pavel. Soțul meu s-a testat atunci și, spre norocul nostru, a ieșit negativ, dar vreau să vă spun că Marcel Pavel a trecut printr-o suferință groaznică. Și nu-i doresc nimănui să i se întâmple așa ceva. Și au mai fost și alți colegi ai soțului meu de la Te cunosc de undeva, infectați, și lucrurile nu au fost tocmai ușoare”, a mai spus Gabriela pe story.
Gabriela Cristea: „Credeți că riscă cineva să își lase cinci săptâmâni copilul acasă?”
Vedeta crede în ideea de mască purtată în spații publice și este de părere că o mamă nu și-ar lăsa copilul de izbeliște atât de mult timp, pentru a sta în spital, indiferent de sumă.

„Eu cred în ideea de mască. Atunci când suntem în spațiile publice ar trebui să purtăm mască. Eu cred că masca mea te protejaza pe tine, masca ta ma protejaza pe mine. Nu e un lucru atât de revoltător.

Cred că sunteți inconștienți când spuneți că cineva ar putea să ia bani pentru a spune asemenea lucruri. Nu vă gândiți la toate aspectele vieții, nu vă gândiți că femeia asta are un copil acasă, pe care credeți că l-ar abandona o săptămână, două, trei? Sunt oameni care au stat patru, cinci săptămâni în spital. Credeți că riscă cineva să își lase cinci săptâmâni copilul acasă? Pentru ce bani?”, a conchis Gabriela.

Ce spune Gabriela Cristea despre Adelina Pestrițu, după ce a fost acuzată că minte și că nu ar suferi de COVID-19: „Nu vă gândiți că are un copil acasă. Pentru ce bani?” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ce spune Gabriela Cristea despre Adelina Pestrițu, după ce a fost acuzată că minte și că nu ar suferi de COVID-19: „Nu vă gândiți că are un copil acasă. Pentru ce bani?” , Mozocu.Org , Ce spune Gabriela Cristea despre Adelina Pestrițu, după ce a fost acuzată că minte și că nu ar suferi de COVID-19: „Nu vă gândiți că are un copil acasă. Pentru ce bani?” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ce spune Gabriela Cristea despre Adelina Pestrițu, după ce a fost acuzată că minte și că nu ar suferi de COVID-19: „Nu vă gândiți că are un copil acasă. Pentru ce bani?” , Mozocu, Ce spune Gabriela Cristea despre Adelina Pestrițu, după ce a fost acuzată că minte și că nu ar suferi de COVID-19: „Nu vă gândiți că are un copil acasă. Pentru ce bani?”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top