Ce fel de măști trebuie să poarte elevii? Anunțul făcut de Alexandru Rafila

Rafila-despre-masti-740x555-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Pe 14 septembrie elevii sunt așteptați să se întoarcă la școală. Unul dintre subiectele foarte dezbătute zilele acestea a fost problema măștilor la copii. Profesorul Alexandru Rafila a făcut anunțul care poate schimba modul în care se percepe purtarea măștilor.
Ce crede Alexandru Rafila despre purtarea măștilor
Profesorul Alexandru Rafila conștientizează faptul că un copil nu poate rezista șase ore cu masca pe față.. O soluție ideală pentru copii care vor merge la școală din septembrie este masca textilă. Este recomandată copiilor care nu suferă de alte afecțiuni, în timp cei care au și alte boli trebuie să poarte masca medicală.

„Un copil e foarte greu să utilizeze masca atât timp și cred că (…) masca textilă este mai ușor de purtat, este mai simpatică. Dacă o facem adaptată școlii, adaptată copiilor, cred că este o foarte bună soluție”, a spus Alexandru Rafila, miercuri seara, la Digi24.

Masca realizată din materiale textile poate fi mai atrăgătoare pentru cei mici. Cei mici trebuie să aibă momente în care ies afară, respiră și nu mai simt disconfortul măștii. Profesorul Rafila crede că profesorii ar trebui să poarte doar măști medicale, având un grad ridicat de expunere.

Cum îi puteți convinge pe cei mici să poarte masca de protecție
Cei mici nu pot înțelege pe deplin perioada dificilă prin care trece o lume întreagă. Rafila consideră că cea mai bună metodă de a convine copii să poarte masca este puterea exemplului. Dacă cel mic îi vede, zilnic pe părinți purtând mască în zonele aglomerate sau închise, el va imita comportamentul. Mai mult, Rafila a punctat că este nevoie de o contribuție din partea școlii, a autorităților și a părinților pentru a crea din instituțiile de învățământ un loc sigur.
Conform normelor în vigoare, copiii până la 5 ani nu poartă mască. În timp ce copiii între 6 și 11 ani poartă mască în funcție de contextul epidemiologic, iar copiii peste 12 ani poartă masca la fel ca și adulții.

Ce fel de măști trebuie să poarte elevii? Anunțul făcut de Alexandru Rafila Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ce fel de măști trebuie să poarte elevii? Anunțul făcut de Alexandru Rafila , Mozocu.Org , Ce fel de măști trebuie să poarte elevii? Anunțul făcut de Alexandru Rafila , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ce fel de măști trebuie să poarte elevii? Anunțul făcut de Alexandru Rafila , Mozocu, Ce fel de măști trebuie să poarte elevii? Anunțul făcut de Alexandru Rafila

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top