Ce decizie au luat medicii pentru fratele lui Florin Salam: „Este foarte gravă starea lui, pentru că este cardiac și supraponderal” (EXCLUSIV)

frate-florin-salam-1024x614-1.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Starea lui Nelu Stoian, fratele menelistului Florin Salam, rămâne în continuare gravă, iar medicii fac tot posibilul să-l salveze. Pacientul se află în continuare în comă indusă și respiră cu ajutorul unui plâmân artificial.

„Medicii au decis să-i pună un plămân artificial, pentru a-l ajuta să respire. Este foarte gravă stare lui Nelu pentru că este și cardiac, are diabet și mai este și supraponderal, ceea ce i-a agravat infecția cu noul coronavirus”, a declarat pentru Gândul.ro o sursă apropiată de familia lui Nelu Stoian.
Fratele manelistului s-a infectat acum o lună cu noul coronavirus, iar de atunci se află în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioae „Matei Balș” din Capitală.

„Familia lui Florin Salam a desemnat un medic care sună zilnic pentru a se interesa de starea de sănătate a lui Nelu Stoian”
Familia lui Florin Salam a desemnat recent un medic care sună zilnic pentru a se interesa de starea de sănătate a lui Nelu Stoian, fratele manelistului, care se află în continuare în stare gravă internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Matei Balș din Capitală. Fratele lui Salam s-a infectat cu noul coronavirus, dar boala cronică de care suferă i-a agravat starea!

Surse din cadrul Spitalului „Matei Balș” din Capitală au declarat pentru Gândul.ro că familia lui Florin Salam a desemnat un medic care sună frecvent la unitatea medicală pentru a afla detalii despre starea de sănătate a lui Nelu Stoian.

Recent, Florin Salam a acuzat spitalul „Matei Balș” că nu comunică cu familia sa în ceea ce privește starea lui Nelu Stoian. Pe de altă parte, sora și cumnata lui Salam au spus că un medic „coboară zilnic” și transmite detalii despre strarea pacientului.
„Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi”
„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a declarat Florin Salam presei.

sursa: gandul.ro

Ce decizie au luat medicii pentru fratele lui Florin Salam: „Este foarte gravă starea lui, pentru că este cardiac și supraponderal” (EXCLUSIV) Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ce decizie au luat medicii pentru fratele lui Florin Salam: „Este foarte gravă starea lui, pentru că este cardiac și supraponderal” (EXCLUSIV) , Mozocu.Org , Ce decizie au luat medicii pentru fratele lui Florin Salam: „Este foarte gravă starea lui, pentru că este cardiac și supraponderal” (EXCLUSIV) , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ce decizie au luat medicii pentru fratele lui Florin Salam: „Este foarte gravă starea lui, pentru că este cardiac și supraponderal” (EXCLUSIV) , Mozocu, Ce decizie au luat medicii pentru fratele lui Florin Salam: „Este foarte gravă starea lui, pentru că este cardiac și supraponderal” (EXCLUSIV)

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top