Ce a cerut Mihaela Rădulescu de mâncare pe durata filmărilor de la ”Ferma”

aduleasca1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Mihaela Rădulescu a dezvăluit ce a cerut de mâncare echipei la filmările pentru show-ul ”Ferma”, pe care îl moderează la Pro TV.

Stabilită de multă vreme la Monaco, Mihaela Rădulescu profită de orice vizită pe care o face în România pentru a se delecta cu preparate culinare pe care le găsește doar în țară. Vedeta a mărturisit că pe durata filmărilor de la ”Ferma” a cerut echipei produse tradiționale pentru că adoră mâncarea românească.
“Când m-a întrebat producția ce-mi doresc să am eu în meniu în această perioadă de filmări, o să te miri când o să auzi că am început cu: slană afumată, ceapă, urdă, cam orice mâncare ce n-o am acolo”, a povestit Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru protv.ro.

Vedeta a mai mărturisit că anul acesta nu și-a făcut niciun plan de vacanță din cauza pandemiei de coronavirus și că prima sa deplasare cu avionul după izolare a fost pentru a venit în România, la filmările pentru ”Ferma”.

“Nu am îndrăznit să fac niciun plan de vacanță. Anul asta este de sacrificiu pentru toată lumea. Vacanța a fost bucuria asta de a fi împreună și m-am bucurat foarte tare că prima mea deplasare cu avionul a fost spre România, ca să vin la muncă”, a spus ea.

Se află în România pentru ”Ferma”. Cine sunt concurenții
Mihaela Rădulescu se află în prezent în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan .

Concurenții acestui sezon de ”Ferma”, 8 orășeni și 8 săteni, au fost aleși pe sprânceană. Printre vedetele care vor face parte din echipa orășenilor la emisiunea ”Ferma” sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Cei patru concurenți li se alătură altor patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

S-a aflat și cine sunt concurenții care fac parte din echipa sătenilor. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader sunt ultimii 4 săteni prezentați ai acestui sezon al emisiunii ”Ferma”. Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, cei patru formează gașca sătenilor.

Ce a cerut Mihaela Rădulescu de mâncare pe durata filmărilor de la ”Ferma” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ce a cerut Mihaela Rădulescu de mâncare pe durata filmărilor de la ”Ferma” , Mozocu.Org , Ce a cerut Mihaela Rădulescu de mâncare pe durata filmărilor de la ”Ferma” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ce a cerut Mihaela Rădulescu de mâncare pe durata filmărilor de la ”Ferma” , Mozocu, Ce a cerut Mihaela Rădulescu de mâncare pe durata filmărilor de la ”Ferma”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top