CĂTĂLIN BOTEZATU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE POVESTEA DE IUBIRE DE CARE NU ȘTIA NIMENI: “EA TREBUIE SĂ FIE PROTEJATĂ”

118765934_3403161333054667_5032698343529523322_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Da, e oficial! Cătălin Botezatu iubește, este iubit și multă vreme și-a dorit să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii tuturor. Într-un interviu oferit de curând, el a decis să vorbească sincer despre viața amoroasă, despre momentele frumoase și regrete.
Cătălin Botezatu, primele declarații despre povestea de iubire de care nu știa nimeni
În vârstă de 53 de ani, Cătălin Botezatu este într-o relație de iubire pe care a păstrat-o secretă până acum. În timpul declarațiilor, a subliniat cât de important a fost acest aspect pentru el și partenera sa de viață.

“(…). Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta, să fac din relația mea un subiect de presă. Dacă, în tinerețe, cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămâna așa, un secret bine păstrat. Chiar și dacă e vorba despre familie, ea trebuie să fie protejată. Îmi este bine așa cum este acum”, a declarat creatorul de modă pentru publicația VIVA!.
În trecut, juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” s-a iubit cu Dana Opsitaru, Bianca Drăgușanu, Monica Hill, Vanda Vlasov și Tania Budi.
Întrebat dacă “și-a plătit” toate păcatele din această viață, designerul a răspuns: “Da, de mult. Cartea a reprezentat 10% din ceea ce puteam să scriu. Cred că toți ne ispășim pedepsele vieții, important este să învățăm din ele și să îngropăm „securile războiului, ceea ce eu am făcut de multă vreme.

Aș avea regrete legate de oamenii din viața mea. Probabil ar fi un cumul de regrete. Când realizezi că se scurge viața, abia atunci realizezi și că ai mai vrea să mai faci ceva. Am făcut de toate, dar mai e loc de multe altele”.

CĂTĂLIN BOTEZATU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE POVESTEA DE IUBIRE DE CARE NU ȘTIA NIMENI: “EA TREBUIE SĂ FIE PROTEJATĂ” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, CĂTĂLIN BOTEZATU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE POVESTEA DE IUBIRE DE CARE NU ȘTIA NIMENI: “EA TREBUIE SĂ FIE PROTEJATĂ” , Mozocu.Org , CĂTĂLIN BOTEZATU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE POVESTEA DE IUBIRE DE CARE NU ȘTIA NIMENI: “EA TREBUIE SĂ FIE PROTEJATĂ” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, CĂTĂLIN BOTEZATU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE POVESTEA DE IUBIRE DE CARE NU ȘTIA NIMENI: “EA TREBUIE SĂ FIE PROTEJATĂ” , Mozocu, CĂTĂLIN BOTEZATU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE POVESTEA DE IUBIRE DE CARE NU ȘTIA NIMENI: “EA TREBUIE SĂ FIE PROTEJATĂ”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top