Cât va costa vaccinul pentru coronavirus. Este mai scump decât ne-am fi așteptat

118984351_3420005688036898_5403206900830114953_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Vaccinul pentru coronavirus ar putea fi gata mai curând decât se credea, iar un preț posibil a fost deja stabilit de cei care încearcă să dezvolte leacul pentru prevenirea viitoarelor infecții cu coronavirus.
Cât va costa vaccinul pentru coronavirus. Prețul posibil a fost anunțat
Pandemia de coronavirus este încă prezentă și afectează vieție a milioane de oameni. Un vaccin pentru această infecție va apărea curând pe piață, iar una dintre firmele care se ocupă de acest lucru este cu sediul în Franța. Directorul Sanofi, căci despre ceastă companie este vorba, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din întreaga lume, a explicat cât va costa un vaccin pentru coronavirus.

Prețul vaccinului pentru coronavirus va fi în jurul valorii de 10 euro sau chiar sub aceasta. De asemenea, Olivier Bogillot a explicat că starea de siguranță a pacienților este primordială, astfel că vaccinarea se face doar pe subiecții cu o stare de sănătate bună.
Prețul vaccinului pentru COVID-19
„Am studiat costul de producție, însă ideea este să avem un punct de plecare care să fie cât mai jos posibil. Va fi undeva sub 10 euro. Atunci când vaccinăm pe cineva, încercăm să facem asta pe o persoană care are o stare bună, pentru că ceea ce vrem este că vaccinarea să se facă într-o stare de siguranță completă. De aceea ne mișcăm repede, însă continuăm să fim atenți la tot ceea ce facem”, a spus Olivier Bogillot.

În același timp, directorul Sanofi a spus că toți pacienții vor avea vaccinul disponibil în același timp, făcând referire la faptul că deși acesta va fi produs în Franța, și americanii și restul cetățenilor europeni vor avea acces la el.

„Francezii şi europenii vor avea vaccinul Sanofi în acelaşi timp cu pacienţii americani. Am semnat în timpul verii cu americanii, în aceeaşi săptămână cu europenii şi cu britanicii ”, a mai spus Olivier Bogillot.

Totuși, prețul va fi stabilit abia în fazele finale ale cercetării pentru descoperirea vaccinului pentru COVID-19.
„Anticipăm să putem determina un preț final în momentul în care studiile noastre ajung în faza III, atunci când știm mai multe despre dozare. În această etapă, orice cifră este imprecisă. Mai puțin de 10 euro este doar una dintre ipotezele la care lucrăm”, a spus o purtătoare de cuvânt a companiei.

Cât va costa vaccinul pentru coronavirus. Este mai scump decât ne-am fi așteptat Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cât va costa vaccinul pentru coronavirus. Este mai scump decât ne-am fi așteptat , Mozocu.Org , Cât va costa vaccinul pentru coronavirus. Este mai scump decât ne-am fi așteptat , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cât va costa vaccinul pentru coronavirus. Este mai scump decât ne-am fi așteptat , Mozocu, Cât va costa vaccinul pentru coronavirus. Este mai scump decât ne-am fi așteptat

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top