Carmen Harra, noi profetii pana in 2033. Mesajul transmis romanilor

118888951_3412899302080870_8998873972765607778_n.png
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Carmen Harra, cunoscuta prezicatoare, a transmis un mesaj nou pentru romani. Harra spune ca nu sunt vesti bune despre pandemia de COVID-19. Ea a spus ca virusul o sa revina si mai puternic din toamna.
Carmen Harra, mari schimbari in viata oamenilor, pana in 2033

Prezicatoarea a facut o serie de dezvaluiri despre pandemie si de noul virus. De curand, a facut o nou profetie, despre al doilea val al pandemiei. Harra spune ca lucrurile vor reveni treptat la viata normala, dar coronavirusul nu o sa dispara, va continua sa produca dezastre.

Fosta cantareata, acum prezicatoare, care locuieste in Statele Unite a explicat ca virusul o sa revina in toamna si va fi mult mai puternic pentru ca va suferi mutatii. Din aceasta cauza, vaccinurile si tratamentele nu vor reusi sa trateze decat anumite aspecte ale virusului, fara a gasi solutia completa.

„Prin toamna virusul revine intr-o alta forma! Partea negativa este ca acest virus se schimba, medical, va suferi mutatii, si ia diferite forme, asa ca vaccinurile care vor aparea (…) vor trata anumite aspecte ale virusului, dar nu vor gasi solutia completa!”, a spus Carmen Harra.
Carmen Harra a dezvaluit ce se va intapla pana in 2033. Clarvazatoarea indeamna fiecare persoana sa isi cantareasca bine deciziile si sa le ia cu mare intelepciune, pentru a nu conduce la haos si la o experienta catastrofala, asa cum a numit-o chiar ea.

„Pana in anul 2033 omenirea traverseaza un pod in mod simbolic. Si daca nu il traversam cu intelepciune, podul asta simbolic se poate rupe si atunci va fi o experienta catastrofala pentru omenire”, a mai spus Harra.

In 2019, Carmen Hara a prezis evenimentele din 2020

In toamna anului trecut, Harra a prezis evenimentele care s-au intamplat pana acum. Nimeni nu a crezut atunci ca asa ceva este posibil.

„Trebuie ceva sa ni se intample, ca sa ne trezeasca, ceva la nivel global, ca sa ne uneasca. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi sa facem un pas inainte, trebuie sa ne unim colectiv, o gandire unitara, pentru binele global (…) O sa ajungem la o extrema, la o bariera, la ceva ce nu putem sa vedem, ceva mai rau de atat.
Am ajuns la o cumpana. Nu vad un razboi cu arme de foc, cu bomba. Vom supravietui, dar vom trece printr-un soc cumplit, printr-o perioada de zbucium, vor fi pierderi de vieti (…) Sunteti mai bine decat alte tari din Europa, mai putin afectati, sunteti protejati”, spunea la acea vreme clarvazatoarea.

Carmen Harra, noi profetii pana in 2033. Mesajul transmis romanilor Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Carmen Harra, noi profetii pana in 2033. Mesajul transmis romanilor , Mozocu.Org , Carmen Harra, noi profetii pana in 2033. Mesajul transmis romanilor , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Carmen Harra, noi profetii pana in 2033. Mesajul transmis romanilor , Mozocu, Carmen Harra, noi profetii pana in 2033. Mesajul transmis romanilor

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top