Capitala Libanului este lovită din nou! Incendiu uriaș la un depozit din Beirut, la o lună după explozia devastatoare

capitala-libanului-este-lovita-din-nou-incendiu-urias-la-un-depozit-din-beirut-la-o-luna-dupa-explozia-devastatoare_5f5a14fd5bf05.png
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Capitala Libanului trece, din nou, printr-un moment greu. La doar o lună după explozia devastatoare, un alt incident tragic a zguduit Beirutul. Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit din portul maritim.Un incendiu uriaș a cuprins, joi, unul dintre de depozitele din portul maritim din Beirut. Flăcările impunătoare și fumul dens au oferit un nou spectacol tragic în capitala Libanului. Autoritățile încearcă să intervină și să neutralizeze focul. 

Incendiul a izbucnit la unul dintre depozitele dărâmate din port, care adăpostea cauciucuri și ulei. Pentru moment nu se știe cauza care a dus la aprinderea focului.

Beirut, distrus în urma exploziilor

Incendiul de astăzi vine la puțin peste o lună de zile de când capitala Libanului a fost devastată de exploziile din port, pe 4 august.

Cele două explozii din Beirut au creat dezastru. Mulți oameni și-au pierdut viața și mii de persoane au fost rănite. Au fost înregistrate și numeroase pagube materiale. În urma acestui eveniment tragic a fost decretată stare de urgență.Deflagrația a provocat a provocat moartea a 190 de oameni şi a rănit 6.500. Aproximativ 300.000 de localnici au rămas fără locuințe. Cele două explozii au avut loc în zona portului, iar totul a pornit de la faptul că în acea zonă existau aproximativ 2750 de tone de nitrat de amoniu, care au dus la nenorocire.

După tragicul eveniment, odată cu instaurarea stării de alertă, guvernul libanez a cerut arestul la domiciliu pentru orice persoană implicată în depozitarea tonelor de nitrat de amoniu care s-au aflat la originea exploziilor enorme din portul Beirut.

Capitala Libanului este lovită din nou! Incendiu uriaș la un depozit din Beirut, la o lună după explozia devastatoare Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Capitala Libanului este lovită din nou! Incendiu uriaș la un depozit din Beirut, la o lună după explozia devastatoare , Mozocu.Org , Capitala Libanului este lovită din nou! Incendiu uriaș la un depozit din Beirut, la o lună după explozia devastatoare , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Capitala Libanului este lovită din nou! Incendiu uriaș la un depozit din Beirut, la o lună după explozia devastatoare , Mozocu, Capitala Libanului este lovită din nou! Incendiu uriaș la un depozit din Beirut, la o lună după explozia devastatoare

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top