Bomba zilei despre pensii! Șoc total pentru 5 milioane de români. Abia acum s-a aflat adevărul (DOCUMENT)

119057720_3425872160783584_7610830911991959216_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


În cursul zilei de azi și-a făcut apariția un document al guvernului Partidului Social Democrat (PSD), document care va da peste cap toate declarațiile social-democraților. Documentul în cauză ar arata adevărul despre majorarea pensiilor cu 40 de procente.
Mai precis, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a susținut marți o declarație de presă la Iași. Acolo, șeful Finanțelor a venit cu un document al guvernării PSD în care s-ar fi recunoscut adevărul despre majorarea pensiilor cu 40 de procente, majorare dorită foarte mult de către social-democrați.

Potrivit spuselor ministrului liberal, în document se recunoaște faptul că nu sunt destui bani pentru o creștere a pensiilor cu 40 de procente și că acest lucru se poate face doar eșalonat. Acest document a fost aprobat înainte ca Guvernul PSD să cadă anul trecut.

„N-a avut nici PSD-ul bani să facă aşa ceva. Am cu mine documentul pe care l-a aprobat în guvern anul trecut prin care Guvernul PSD recunoştea că nu poate să crească pensiile decât eşalonat şi se propunea în guvern, înainte să pice guvernul, o reeşalonare a pensiilor pentru că nu-şi permiteau să facă creşterea cu 40%”, a declarat Florin Cîţu.

FMI a atras atenția cu privire la majorarea pensiilor
În nota informativă a documentului prezentat de către șeful Finanțelor, este menționat faptul că Fondul Monetar Internațional (FMI) a avertizat cu privire la implementarea Legii 127 din 2019, lege care privește majorarea pensiilor românilor.
„Delegaţia României a menţionat că dacă pentru anul 2020 există posibilitatea stabilirii unei ţinte pentru deficitul bugetar în condiţiile creşterii punctului de pensie cu 40% în septembrie 2020 pe seama reducerii drastice a investiţiilor publice, în anul 2021 este puţin probabil să se respecte limita de 3% din PIB corelat cu calendarul privind creşterea pensiilor propus prin Legea 217.

Singurul mecanism la dispoziţia autorităţilor române pentru încadrarea în limita de deficit de 3% îl reprezintă prevederea din Legea pensiilor potrivit căreia prin legea privind plafoanele unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar se pot stabili majorări diferite pe punctul de pensie”, conform documentului prezentat de Cîţu.

PNL a plătit facturile lăsate de guvernarea anterioară
„Ştiţi foarte bine că acest şoc pe buget este foarte mare şi este foarte greu de administrat. Totuşi, în aceste condiţii am reuşit să facem această creştere anul acesta.

Vă spun că discuţiile cu instituţiile internaţionale care ne monitorizează, cu Comisia Europeană, au fost dure de fiecare dată pentru că nimeni nu înţelege cum poţi să îţi arunci ţara şi finanţele în aer într-o situaţie limită. Anul trecut când am venit la guvernare erau facturi neplătite de 3-4 ani de zile. Erau 3 miliarde de lei stoc pentru concediile medicale neplătite.

Erau 4 miliarde la PNDL, erau bani la rambursarea TVA. Erau miliarde de lei la Start Up Nation, program pe care PSD l-a implementat şi nu l-a plătit. A trebuit să plătim un miliard de lei în noiembrie anul trecut. Toate acele facturi le-am plătit noi.
Şi-au dat seama că nu au bani, pentru că aveau acele facturi neplătite, şi au venit cu această notă de informare în guvern pentru a şti cu toţii că nu pot să crească pensiile. Acest lucru îl prezint astăzi. Este momentul ca românii să ştie că socialiştii au minţit şi niciodată nu au avut de gând să crească pensiile cu suma pe care o spuneau”, a declarat ministrul Finanţelor.

Bomba zilei despre pensii! Șoc total pentru 5 milioane de români. Abia acum s-a aflat adevărul (DOCUMENT) Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Bomba zilei despre pensii! Șoc total pentru 5 milioane de români. Abia acum s-a aflat adevărul (DOCUMENT) , Mozocu.Org , Bomba zilei despre pensii! Șoc total pentru 5 milioane de români. Abia acum s-a aflat adevărul (DOCUMENT) , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Bomba zilei despre pensii! Șoc total pentru 5 milioane de români. Abia acum s-a aflat adevărul (DOCUMENT) , Mozocu, Bomba zilei despre pensii! Șoc total pentru 5 milioane de români. Abia acum s-a aflat adevărul (DOCUMENT)

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top