Andreea Marin, mesaj înduioșător despre Violeta: „În ochii mei lacrimile au explodat”

118886007_3414002328637234_6953066980620481106_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Andreea Marin a postat pe Facebook un text înduioșător despre fiica ei, Violeta care este îngerul ei păzitor.
Aceasta i-a fost aproape în cele mai grele momente și o susține în strângerea de fonduri pentru persoanele defavorizate. Află mai multe în rândurile de mai jos.

Andreea Marin, mesaj înduioșător despre Violeta: „În ochii mei lacrimile au explodat”
Fosta prezentatoare TV și-a amintit de un moment când cea mică a renunțat la o serbare și un proiect școlar pentru a fi alături de ea. A povestit cu emoție despre acel moment când a izbucnit în plâns, un plâns de bucurie. Este mândră de fiica ei care a crescut îmbrățișându-i pasiunile și valorile în care crede.

De asemenea, a mai postat pe Facebook o poză cu Violeta și tabloul ei preferat, „Balerina”. Tabloul este semnat de artista Maria Parase, pe care o apreciază din suflet.

„Când ziua începe în lacrimi… de emoție, de bucurie, de frumos! “Mami, îți amintești la începutul anului când am fost răcită tare și am stat o săptămâna acasă, am fost supărată că nu pot merge la școală?” “Nu putem să te las, aveai temperatură…” “Da, dar chiar atunci aveam un proiect important, o filmare la școală în care urmă să joc, și am pierdut-o…”, începe postarea Andreei pe Facebook.
Aceasta a mai menționat:

„De aceea, am scris scenariul și am comunicat cu colegii, care au jucat în film…” “Așa… Și ce s-a întâmplat?” “De fapt, era un film cu tema ecologică pentru o competiție internațională, au participat copii de pe diverse continente și tocmai am aflat că … am câștigat!”

Bucuria fetiței mele nu a fost o explozie, dar în ochii mei lacrimile au explodat…”

Viața de mamă, chiar dacă una singură nu este lipsită de greutăți, dar întotdeauna bucuriile și satisfacțiile prevalează. Astfel, Andreea a mai povestit despre acest subiect sensibil:

„Mi-au trecut prin inimă atâtea emoții și amintiri din toți acești ani într-o clipă doar și orice mama știe câte vise, temeri, câtă deznădejde și speranța ne însoțește în toți acest ani, până ii vedem pe picioarele lor, până să ne bucurăm de realizările lor…

Violeta mă va certa, desigur, că v-am povestit, dar îmi asum – am simțit nevoia să fac ceva, că să nu-mi sară inima din piept.”
Andreea Marin este o vedetă care a trecut prin multe încercări ale vieții, dar fiica sa îi aduce bucurii, iar astfel balanța se echilibrează.

Andreea Marin, mesaj înduioșător despre Violeta: „În ochii mei lacrimile au explodat” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Andreea Marin, mesaj înduioșător despre Violeta: „În ochii mei lacrimile au explodat” , Mozocu.Org , Andreea Marin, mesaj înduioșător despre Violeta: „În ochii mei lacrimile au explodat” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Andreea Marin, mesaj înduioșător despre Violeta: „În ochii mei lacrimile au explodat” , Mozocu, Andreea Marin, mesaj înduioșător despre Violeta: „În ochii mei lacrimile au explodat”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top