Alin Oprea își acuză soția de infidelitate. „Larisa a vrut să divorțeze în urmă cu 10 ani. Un cetățean german și-a părăsit familia pentru ea”

118770715_3403293379708129_7427240704920043158_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Alin Oprea și Larisa au decis să divorțeze după o căsnicie ce dura de peste 20 de ani. Cei doi au împreună doi copii majori, însă, pentru relația lor nu mai este nimic de făcut, motiv pentru care recent, ei ai ajuns la notar pentru divorț, urmând să se întâlnească la tribunal, având de împărțit și bunuri. Artistul, care din 2019 trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de altă femeie, își acuză fosta soție de infidelitate.
Alin Oprea a scos la iveală, amănunte incredibile despre Larisa. Se pare că aceasta l-ar fi înșelat pe parcursul căsniciei lor. ”Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea.

Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei”, a menționat el pentru Click! ”În anul în care eu depuneam toate eforturile posibile să o salvez de executarea unei pedepse cu închisoarea în urma accidentării pe trecerea de pietoni a unei doamne în etate (care din păcate a și decedat la scurt timp), ea trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un cetățean german, cu care a avut o relație extraconjugală de lungă durată, un om care și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea. Lucru pe care la rândul ei și ea și-l propusese să-l facă, însă fiul nostru a determinat-o să renunțe, izbucnind în hohote de plâns. La acel moment am și primit o citație de divorț, însă printr-o diversiune subtilă în care a implicat și un post de televiziune, a făcut în așa fel încât totul să pară doar o farsă”, a mai adăugat artistul.
Alin Oprea spune că Larisa l-ar fi înșelat cu nouă bărbați, printre care și cu un antrenor de sport. „Un alt moment delicat a fost în anul 2014 atunci când eu eram împreună cu formația Talisman în organizarea unui turneu caritabil de peste 5 luni, cu scopul adunării de fonduri pentru salvarea vieții și redarea vederii micuțului Mihăiță. La polul opus, soția mea tocmai se îndrăgostise lulea și avea o noua relație cu un antrenor de Kangoo Jumps din București cu care s-a afișat public până și la emisiuni tv, a mai spus Alin pentru sursa citată.

Alin Oprea își acuză soția de infidelitate. „Larisa a vrut să divorțeze în urmă cu 10 ani. Un cetățean german și-a părăsit familia pentru ea” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Alin Oprea își acuză soția de infidelitate. „Larisa a vrut să divorțeze în urmă cu 10 ani. Un cetățean german și-a părăsit familia pentru ea” , Mozocu.Org , Alin Oprea își acuză soția de infidelitate. „Larisa a vrut să divorțeze în urmă cu 10 ani. Un cetățean german și-a părăsit familia pentru ea” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Alin Oprea își acuză soția de infidelitate. „Larisa a vrut să divorțeze în urmă cu 10 ani. Un cetățean german și-a părăsit familia pentru ea” , Mozocu, Alin Oprea își acuză soția de infidelitate. „Larisa a vrut să divorțeze în urmă cu 10 ani. Un cetățean german și-a părăsit familia pentru ea”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top