Adio, Vulpița și Viorel! Telenovela a luat sfârșit

119078780_3426065797430887_4217243541395967404_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Vulpița și Viorel sunt unele dintre cele mai celebre personaje de la televizor, care au reușit să se facă remarcate și să contureze o telenovelă în urma apariției femeii la Acces Direct. Aceasta venise să își spună povestea, conform căreia ar fi fost violată de mai mulți bărbați deși, ulterior, faptele sale au dovedit că totul a fost de voie bună. Certurile și atmosfera create de ei au pus emisiunea pe primul loc în preferințele telespectatorilor, însă distracția a luat sfârșit: cei doi s-au întors la Blăgești!
Adio, Vulpița și Viorel! Telenovela a luat sfârșit
Vulpița și Viorel sunt personajele care au adus un rating de zile mari emisiunii care i-a consacrat, Acces Direct. Cei doi soți erau într-un conflict continuu, lucrurile niciodată nu se domoleau între ei și reușeau să atragă atenția lor prin tot felul de gesturi și acțiuni, care mai de care mai controversate.

Deși au reușit să obțină mulți fani de-a lungul celor opt luni petrecute pe micile ecrane, care se bucurau de prezența și felul în care întrețineau atmosfera, au existat și numeroși oameni care i-au blamat și se bucurau de momentele în care Vulpița și Viorel lipseau de la emisiune din diverse motive. În plus, multe persoane critica faptul că și-au lăsat copilul la Blăgești, în grija bunicilor, pentru a veni să își facă de cap în Capitală.

Totul ar fi luat sfârșit acum. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea Acces Direct, Mirela Vaida, care a precizat că soții Stegaru s-au întors deja la Blăgești, după ce mama lui Viorel ar fi venit să îi ia acasă pentru a fi alături de copil, care plânge de dorul lor. Mirela le-a transmis cele mai bune gânduri și speră că au rămas cu ceva din această aventură din care tocmai au ieșit.
„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis ”Veronico, vii și tu, domnul Dumitru te iartă, copilul are nevoie de voi, de două zile plânge de dorul mamei și al tatălui”. Chiar au plecat, s-au dus de bunăvoie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte. Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta!”, a spus Mirela Vaida.

Adio, Vulpița și Viorel! Telenovela a luat sfârșit Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Adio, Vulpița și Viorel! Telenovela a luat sfârșit , Mozocu.Org , Adio, Vulpița și Viorel! Telenovela a luat sfârșit , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Adio, Vulpița și Viorel! Telenovela a luat sfârșit , Mozocu, Adio, Vulpița și Viorel! Telenovela a luat sfârșit

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top