Adelina Pestrițu are COVID-19. „Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei”

Adelina-Pestritu-8.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Marți seară, după ora 23.30, Adelina Pestrițu a mărturisit pe Instagram că a fost testată pozitiv pentru coronavirus. Vedeta a spus că a intrat în contact cu o persoană infectată și, imediat după ce a aflat acest lucru, s-a testat. Adelina Pestrițu a aflat la scurt timp că are COVID-19.Adelina Pestrițu trece prin momente grele după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Aceasta a făcut anunțul pe Instagram, chiar din parcarea spitalului unde aștepta să fie preluată de medici și a povestit ce i s-a întâmplat. Primul mesaj al Adelinei Pestrițu, după ce a aflat că are COVID-19 După ce mai multe vedete din România au mărturisit că s-au infectat cu coronavirus, iată că și Adelina Pestrițu trece acum prin clipe dificile. Vedeta a fost depistată pozitiv și a făcut anunțul pe Instagram, acolo unde are 1,5 milioane de urmăritori. „Dragii mei, n-aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine… Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar după ce au apărut primele simptome – am rămas fără gust și fără miros – am venit și mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv. Acum (n.r. luni, 1 septembrie, 23.37) mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Toți cei din familia mea vor fi și ei testați – Zeny, bunicii… Soțul a ieșit negativ (…) Eu mi-am făcut testul după ce am mâncat o ciocolată și nu mai aveam gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Starea mea de sănătate este bună, o să vă țin la curent… Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi”.Cu lacrimi în ochi, Adelina Pestrițu a mărturisit că se teme atât pentru ea, cât și pentru familia ei. „Și vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”

Sursă foto: Instagram

Adelina Pestrițu are COVID-19. „Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Adelina Pestrițu are COVID-19. „Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei” , Mozocu.Org , Adelina Pestrițu are COVID-19. „Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Adelina Pestrițu are COVID-19. „Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei” , Mozocu, Adelina Pestrițu are COVID-19. „Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top