Adelina Pestrițu a mințit că are Covid-19?! O angajată din spital aruncă bomba

118720047_3400646239972843_551327324382528400_n-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Adelina Pestrițu a aflat, luni seara, că este infectată cu noul coronavirus. A fost șocată, pentru că în cursrul zilei nu a avut simptome, doar că… A făcut anunțul, apoi, pentru fanii ei.
Una dintre reacțiile pe care fanii le-au avut o va face pe Adelina să chibzuiască mult, după ce a aflat că are COVID-19. ”Doamne, aș vrea să nu greșesc, aș vrea să pot crede asta… Dar nu pot… Având în vedere că muncesc într-un spital la curățenie și toate persoanele care sunt suspecte de covid 19 sunt preluate de asistenți îmbrăcați din cap până în picioare, și plus că nu au voie să părăsească spitalul… Nu șțiu cum de pe tine te-a lăsat să părăsești spitalul, fiind pozitivă de covid 19….

Absurd, ciudat… Așteptăm vești, chiar sunt foarte curioasă ce o să se întâmple pe parcurs, deși eu îți doresc sănătate multă și ție și mai ales familiei, eu nu îmi pot imagina zile fără fetița mea departe… Cred că aș fi într-o depresie deplină, dar dacă asta ne rezervă viașa, nu avem încotro…însănătoșire grabnică”, i-a scris Adelinei o prietenă virtuală.
Replica pe care Adelina Pestrițu nu ar fi vrut s-o audă
Și alte persoane au reacționat la anunțul vedetei, cum că este infectată cu noul coronavirus. ”Păi dacă erai suspectă de Covid trebuia să stai în izolare până la aflarea rezultatului și dacă e cum spui că ai rămas fără gust și miros cum se face că mirosul de vanilie și mirosul de mașină nouă îl simți??!!! Chiar atât de proști să fim să te credem??? Cât teatru mai trebuie să joci!!!”, ”Eu nu înțeleg de ce te-ai plimbat azi toată ziua dacă știai că ai făcut un test de covid, că ai intrat în contact cu o persoană pozitivă, ba mai mult aveai deja primele simptome.. Sănătate multă îți doresc!”

Adelina Pestrițu a mințit că are Covid-19?! O angajată din spital aruncă bomba Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Adelina Pestrițu a mințit că are Covid-19?! O angajată din spital aruncă bomba , Mozocu.Org , Adelina Pestrițu a mințit că are Covid-19?! O angajată din spital aruncă bomba , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Adelina Pestrițu a mințit că are Covid-19?! O angajată din spital aruncă bomba , Mozocu, Adelina Pestrițu a mințit că are Covid-19?! O angajată din spital aruncă bomba

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top