Veste bună! Românii vor primi bani de la stat și în 2021. Cine va beneficia de 1.450 de lei de persoană?

Bugetarii vor avea parte și în 2021 de vouchere de vacanță. Ce presupune proiectul publicat de Ministerul Finanțelor.

Ministerul Finanțelor a publicat un proiect privind modificarea mai multor măsuri fiscal-bugetare din România. Ce schimbări vor avea loc în 2021 și cine va primi în continuare bani de la stat?

Românii vor beneficia de vouchere de vacanță și în 2021

Proiectul are legătură, printre altele, și cu voucherele de vacanță pe care bugetarii le primeau în fiecare an.

 

Din cauza pandemiei de coronavirus, turismul din România a avut destul de mult desuferit în 2020, dar românii au preferat să călătorească totuși în țară pentru a fi siguri că nu se îmbolnăvesc.

Astfel, voucherele de vacanță  pentru perioada iulie 2019- 31 decembrie 2020, s-au dovedit a fi benefice pentru toți proprietarii de pensiuni,

hoteluri sau locuri de vacanță din România datorită faptului că aproximativ 1 milion de români și-au petrecut concediile în țară, atunci când acest lucru a fost posibil.

Românii au reușit să își rezerve locuri în diverse pensiuni sau hoteluri din țară în perioadele în care pandemia de COVID-19 a permis acest lucru și asta i-a ajutat pe proprietarii afectați de pandemie.

Tot datorită cetățenilor care au preferat vacanțele în România, cererile de creștere a cazărilor a crescut cu 10% în acest an.

Documentul propus de Ministerul Finanțelor arată că bugetarii vor primi în continuare vouchere de vacanță, în cuantum de 1.450 de lei.

Acordarea voucherelor de vacanță până la data de 31 decembrie 2021 va reuși să sprijine industria hotelieră, puternic afectată de pandemia de coronavirus. Astfel, proprietarii vor reuși să strângă ce-au pierdut în lunile în care activitățile au fost suspendate. 

În proiectul propus de Ministerul Finanțelor se menționează că este necesară reglementarea modalităților de decontare a serviciilor turistice în 2021 pentru: personalul militar, poliţiştii, funcţionarii publici cu statul special din sistemul administraţiei penitenciare şi personalul civil din instituţiile publice de apărare, ordine publică şi securitate naţională. scrie kfetele.ro


Veste bună! Românii vor primi bani de la stat și în 2021. Cine va beneficia de 1.450 de lei de persoană? Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Veste bună! Românii vor primi bani de la stat și în 2021. Cine va beneficia de 1.450 de lei de persoană? , Mozocu.Org , Veste bună! Românii vor primi bani de la stat și în 2021. Cine va beneficia de 1.450 de lei de persoană? , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Veste bună! Românii vor primi bani de la stat și în 2021. Cine va beneficia de 1.450 de lei de persoană? , Mozocu, Veste bună! Românii vor primi bani de la stat și în 2021. Cine va beneficia de 1.450 de lei de persoană?

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Articole De Top
NU TE MAI ADUNA NIMENI In ziua de azi Cine te iubeste, nu renunta, nu inseala, nu minte! Tata de unde ne tragem
© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale