Povestea neobișnuită dintre o adolescentă de 16 ani și un actor american de 50 de ani

Povestea neobișnuită dintre o adolescentă de 16 ani și un actor american de 50 de ani.

 

S-au cunoscut pe când ea avea doar 16 ani, iar el 50. A fost dragoste la prima… convorbire, căci cei doi s-au cuplat pe Internet. După șase luni în care s-au cunoscut online, cei doi au decis să se întâlnească față-n față. Acela a fost și momentul în care actorul Doug Hutchinson a aflat că tânăra era de fapt… minoră. Relația lor a evoluat încetul cu încetul și au ajuns chiar și la căsătorie.

 

Povestea neobișnuită a unui cuplu de peste Ocean

Courtney și Doug s-au plăcut instant, iar relația lor a evoluat natural. După ce adolescenta a primit binecuvântarea părinților, s-a mutat cu actorul american. Căsătoria neobișnuită a celor doi a fost subiect de discuție în toate tabloidele din lume.

Atenția pe care a atras-o asupra sa a propulsat-o pe Courtney în câteva emisiuni de tip reality-show. Așa se face că a fost distribuită în proiecte precum „Good Morning, America”, E!News sau Vh1 Couples Therapy.

În toți acești ani, starleta a apelat la mai multe intervenții chirurgicale, aspectul ei fizic ajungând total diferit față de cel pe care îl afișa la doar 16 ani. Astăzi, are 25 de ani și are un chip vizibil îmbătrânit și… chirurgical ajustat.

De ce au divorțat

În 2013, cei doi au anunțat că vor divorța, motivând că diferența de vârstă dintre cei doi este cea care îi împiedică să aibă o relație armonioasă. Divorțul n-a ajuns să se pronunțe atunci, cei doi împăcându-se câteva luni mai târziu. Mai mult de atât, în 2016, starleta rămăsese însărcinată, urmând să aducă pe lume primul copil al cuplului.

Din păcate pentru ei, sarcina a încetat din evoluție la trei luni. Tocmai această tragedie a făcut ca relația lor să se destrame. În februarie 2017, Courtney și Doug și-au anunțat despărțirea finală și irevocabilă. Divorțul s-a pronunțat, însă, la începutul lui 2019.


Povestea neobișnuită dintre o adolescentă de 16 ani și un actor american de 50 de ani Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Povestea neobișnuită dintre o adolescentă de 16 ani și un actor american de 50 de ani , Mozocu.Org , Povestea neobișnuită dintre o adolescentă de 16 ani și un actor american de 50 de ani , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Povestea neobișnuită dintre o adolescentă de 16 ani și un actor american de 50 de ani , Mozocu, Povestea neobișnuită dintre o adolescentă de 16 ani și un actor american de 50 de ani

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Articole De Top
NU TE MAI ADUNA NIMENI In ziua de azi Cine te iubeste, nu renunta, nu inseala, nu minte! Tata de unde ne tragem
© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale