Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, veste șoc: Vom aduce pe lume două vieți

Advertisements

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Tânăra parteneră a concurentului de la Faimoși este însărcinată și mulți s-au întrebat cum de l-a lăsat să plece timp de luni bune în Republica Dominicană.

Adevărul este, însă, că alături de ea este toată familia artistului. Daniela Iliescu nu a rămas singură în România, ci are o strânsă legătură cu frații lui Culiță Sterp și, mai ales, cu sora lui, Ileana Sterp. Cele două tinere nu sunt doar cumnate, ci sunt și prietene de ani de zile, după cum au mărturisit chiar ele.

 

Într-o postare făcută pe pagina ei de Instagram, Ileana Sterp a mărturisit că nu se aștepta niciodată ca prietena ei cea mai bună să-i devină și să fie și însărcinate în același timp.

„De foarte multe ori mă gândesc că nu-i real ce se întâmplă. Eu și prietena mea de ani și ani, așteptăm nerăbdătoare să aducem pe lume două vieți. Doamne, cât e de surprinzătoare viața. Și unde mai pui că am devenit și cumnate 🤩 Mai frumos și bine de atât, nici că se putea 👩‍👩‍👧‍👦🙏🏽”, este mesajul emoționant publicat în urmă cu puțin timp de sora lui Culiță Sterp în dreptul unei fotografii în care apare alături de iubita lui.

 

Fotografia a primit zeci de mii de aprecieri din partea fanilor și mesaje frumoase. Printre cei care au lăsat comentarii au fost și Iancu Sterp și mama Geta, care a și dezvăluit numele pe care îl va purta fetița fiicei sale.

„Doamne, abia aștept să-i iau în brațe, să mă joc cu ei! Teodora Elena va veni prima pe lume, scumpica de ea”, a scris mama Geta în dreptul imaginii publicate de Ileana.

„Mami, ești o scumpă. Și noi abia așteptăm, dar la nume mă mai gândesc”, i-a răspuns și viitoare mămică.

Advertisements

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments