Gheorghe Dincă vrea și el strămutarea procesului în care este judecat pentru că le-a răpit, violat și ucis pe Luiza și Alexandra

Advertisements

Gheorghe Dincă vrea și el, nu numai rudele celor două fete răpite, violate și ucise, ca dosarul în care este anchetat să fie strămutat. Chiar judecătorii au rămas mască atunci când au auzit.

Cel căruia i s-a zis ”Monstrul din Caracal” s-a aliat cu rudele fetelor pe care le-a ucis! Așa pare, din moment ce chiar și el vrea strămutarea procesului în care este judecat, așa cum au cerut în repetate rânduri rudele îndurerate ale Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă vrea și el strămutarea procesului în care este judecat

Anul trecut, părinții celor două adoleescente ucise de Dincă au solicitat ca dosarul să fie strămutat, însă magistrații au rămas fermi pe poziție, insistând să judece ei cazul. Asta deși au demonstrat că mai au și scăpări, așa cum a fost și cazul mașinii lui Dincă, probă cheie în dosar, care fusese scoasă la vânzare de Fisc, fix sub nasul magistraților. Așa că au respins cererea făcută de Monica Melencu, mama Luizei. Mai mult, femeia a fost obligată de judecători să plătească și cheltuielile de judecată. „Respinge, ca inadmisibilă, cererea de strămutare formulată de petenta Melencu Monica Georgeta. În baza art 275 alin 2 Cpp ,obligă petenta la 25 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. În baza art. 275 alin. 6 C.p.p., onorariile apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru intimaţii-inculpaţi Dincă Gheorghe şi Risipiţeanu Ştefan, rămân în sarcina statului. Fără cale de atac”, este decizia magistraților. 

Același răspuns l-au primit și părinții Alexandrei Măceșanu. La fel ca și în cazul Monicăi Melencu, Curtea de Apel Craiova i-a obligat pe Ion şi Tudoriţa Măceşanu să plătească şi cheltuielile judiciare, câte 25 de lei de fiecare.

Advertisements

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments