A dispărut din showbiz, dar noi am găsit-o! Cum arată acum fosta Miss România 1999

A fost, fără îndoială, una dintre cele mai dorite bombe sexy de la noi din țară. După ce a câștigat titlul de Miss România, în 1999, la vârsta de 19 ani, Nicoleta Luciu a avut o ascensiune fulminantă în lumea televiziunii. De câțiva ani, după ce a devenit mămică, diva s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat în totalitate familiei.  CANCAN  vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu vedeta care ”a dispărut” din viața publică.

Nicoleta Luciu a făcut de-a lungul timpului senzație cu formele sale apetisante. Însă după ce a devenit mămică, în 2008 și mai apoi în 2011, atunci când a născut tripleți, vedeta a acumulat câteva kilograme în plus, s-a retras din viața publică și s-a dedicat familiei.

Zilele trecute, a întâlnit-o însă pe Nicoleta Luciu în Capitală. După ce s-a văzut cu una dintre prietenele ei, fosta Miss România s-a îndreptat către o farmacie.

Imediat cum a coborât din bolidul de lux, Nicoleta Luciu a lăsat la vedere un amănunt extrem de important. Vedeta care, la un moment dat, s-a confruntat cu kilogramele în plus, se pare care că a revenit la silueta care a consacrat-o.

 

Într-o formă de admirat și cu ochii acoperiți de ochelari de soare, Nicoleta Luciu și-a urmat prietena către farmacie.  După ce s-a ”camuflat” regulamentar – și-a pus gluga pe cap și masca de protecție – s-a așezat cumințică la coadă, alături de amică. Apoi au așteptat răbdătoare să le vină rândul.

Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane?

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor acum câțiva ani, se pare că Nicoleta Luciu intenționează să revină pe micile ecrane. Apropiații brunetei spun că ea ar avea în plan un proiect inedit. 

„Nicoleta și-ar dori să revină în televiziune, chiar îi este dor de timpurile acelea. Ar tenta-o acum un reality-show cu cei patru copii, care au crescut și sunt foarte talentați. Toată casa de plină de veselia lor”, au spus apropiați ai Nicoletei Luciu pentru impact.ro.

Asistentă medicală de meserie

Vă vine sau nu să credeți, Nicoleta Luciu este de profesie… asistent medical! Acum ceva timp, bruneta a vorbit deschis despre acest aspect și a mărturisit că primii bani i-a câștigat lucrând la secția Chirurgie de la Spitalul Universitar.

„Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbiz-ului, dar, dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat”,a povestit Nicoleta Luciu în urmă cu ceva ani.


A dispărut din showbiz, dar noi am găsit-o! Cum arată acum fosta Miss România 1999 Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, A dispărut din showbiz, dar noi am găsit-o! Cum arată acum fosta Miss România 1999 , Mozocu.Org , A dispărut din showbiz, dar noi am găsit-o! Cum arată acum fosta Miss România 1999 , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, A dispărut din showbiz, dar noi am găsit-o! Cum arată acum fosta Miss România 1999 , Mozocu, A dispărut din showbiz, dar noi am găsit-o! Cum arată acum fosta Miss România 1999

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Articole De Top
NU TE MAI ADUNA NIMENI In ziua de azi Cine te iubeste, nu renunta, nu inseala, nu minte! Tata de unde ne tragem
© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale