A aflat că are CANCER de col la 25 de ani pentru că a ignorat un SEMN BANAL. ”Daca as fi facut asta mai devreme…” MARE GRIJĂ! Semnal de alarmă pentru toate femeile!

Din păcate, Emily-Rae Rushmer nu va mai putea niciodată să devină mamă pe cale naturală. A fost diagnosticată cu cancer cervical la vârsta de doar 25 de ani și a trebuit să facă histerectomia totală.

Am fost devastată când am aflat că nu voi putea să am un copil dar acum îmi dau seama că sunt foarte norocoasă. Histerectomia a însemnat să îmi iau adio de la viitorii mei copii”, povestește tânăra.

Acum, un an mai târziu, ea organizează o campanie pentru reducerea vârstei pentru testarea cu froțiu, cum e Papanicolau. Această analiză ajută la depistarea cancerului cervical și Emily

 

consideră că boala ei ar fi putut fi tratată mai ușor dacă era depistată din timp. „Dacă aș fi făcut testul Papanicolau mai devreme, poate la 18 ani, poate celulele anormale erau depistate și toate astea ar fi fost evitate.”

Nu a avut aproape niciun simptom

Aparent, era perfect sănătoasă. Se simțea obosită și avea sângerări uneori, nu prea a băgat de seamă, dar totuși a făcut testul!

„Nu credeam că este ceva serios, am fost oricum la consult la medic și m-am gândit să menționez problema. Am acceptat să îmi facă un test Papanicolau și în primele 10 minute ceva nu părea în regulă”, a povestit ea.

Atunci când au văzut că există probleme, medicii au internat-o la spital pentru a-i face teste mai complexe. Trei zile mai târziu, i s-a efectuat și o biopsie de col uterin. La primele analize, tumora lui Emily avea 2.2 centimetri și, după doar câteva zile, aceasta măsura deja 5.5 centimetri.

Cancerul era așa avansat încât a trebuit să îi scoată uterul, suferind o histerectomie de urgență.

„Atunci am știu că ceva nu este în regulă. Eram sănătoasă, mă simțeam puțin obosită dar m-am gândit că este din cauză că am o perioadă mai grea. Să fiu sinceră, probabil nu mi-aș fi făcut acel test și l-aș fi amânat până ceva ar fi mers prost sau aș fi auzit o poveste de groază. Aveam 25 de ani și niciun simptom. Nu așteptați să aveți simptome”, le îndeamnă pe femei.


A aflat că are CANCER de col la 25 de ani pentru că a ignorat un SEMN BANAL. ”Daca as fi facut asta mai devreme…” MARE GRIJĂ! Semnal de alarmă pentru toate femeile! Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, A aflat că are CANCER de col la 25 de ani pentru că a ignorat un SEMN BANAL. ”Daca as fi facut asta mai devreme…” MARE GRIJĂ! Semnal de alarmă pentru toate femeile! , Mozocu.Org , A aflat că are CANCER de col la 25 de ani pentru că a ignorat un SEMN BANAL. ”Daca as fi facut asta mai devreme…” MARE GRIJĂ! Semnal de alarmă pentru toate femeile! , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, A aflat că are CANCER de col la 25 de ani pentru că a ignorat un SEMN BANAL. ”Daca as fi facut asta mai devreme…” MARE GRIJĂ! Semnal de alarmă pentru toate femeile! , Mozocu, A aflat că are CANCER de col la 25 de ani pentru că a ignorat un SEMN BANAL. ”Daca as fi facut asta mai devreme…” MARE GRIJĂ! Semnal de alarmă pentru toate femeile!

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Articole De Top
NU TE MAI ADUNA NIMENI In ziua de azi Cine te iubeste, nu renunta, nu inseala, nu minte! Tata de unde ne tragem
© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale