Tort rapid fără coacere – atât de gustos, cu cremă fină și aerată, nuci și ciocolată!

Tort rapid fără coacere. Tort fără coacere, gata în 15 minute, atât de gustos, cu cremă fină și aerată, nuci și ciocolată – pare incredibil. Însă noi știm o astfel de rețetă și vrem să o împărășim cu dumneavoastră. Familia și prietenii vor fi plăcut surprinși, iar dumneavoastră nu va mai trebui să stați în bucătărie câte o jumătate de zi. Tortul se topește în gură și va fi imposibil să vă opriți din mâncat.

INGREDIENTE:

-550 gr de biscuiți sfărâmicioși (albi și de ciocolată);

-350 gr de smântână fermentată 30% (cel puțin 20%);

-5 linguri de lapte condensat fiert;

-2 linguri de zahăr pudră;

-1 cutie de mascarpone sau cremă de brânză;

-150 gr de nuci;

-1/2 tabletă de ciocolată.

MOD DE PREPARARE:

1.Pregătiți crema. Bateți smântâna, cu mixerul la viteză mică, timp de câteva minute, cât să crească puțin în volum și să devină mai pufoasă.

2.Adăugați laptele condensat fiert în porții mici, amestecând continuu cu mixerul la viteză mică, apoi creșteți viteza și continuați să mixați, până compoziția devine delicată și aerată.

Sfat. Crema poate fi pregătită și cu lapte condensat simplu. Această cremă este cea mai reușită dintre rețetele rapide și se potrivește oricărui tip de tort. Laptele condensat fiert oferă un gust de caramel, iar laptele condensat simplu – un gust mai fin, de frișcă.

3.Crema trebuie să fie omogenă, iar pe suprafață trebuie să rămână urme de la paletele mixerului.

4.Montați tortul. Folosiți un inel dreptunghiular de patiserie, pe care îl așezați pe platou și tapetați baza și marginile cu folie alimentară.

5.Așezați un strat de biscuiți albi, apoi adăugați cremă și o repartizați pe toată suprafața. Adăugați suficientă cremă, pentru ca tortul să se îmbibe bine și să fie foarte gustos.

6.Al doilea strat este tot de biscuiți: alternați biscuiți albi cu biscuiți de ciocolată sau puteți alterna straturi de biscuiți albi și de biscuiți de ciocolată.

7.Adăugați un nou strat de cremă. Chiar dacă crema vă pare lichidă, această consistență este perfectă pentru ca tortul să se îmbibe bine.

8.Așezați un nou strat de biscuiți în formă de tablă de șah și adăugați din nou cremă.

9.Ultimul strat îl faceți din biscuiți de ciocolată acoperiți cu crema care rămâne. Dați tortul la frigider pentru câteva ore sau, cel mai bine, peste noapte.

10.Tăiați ciocolata fâșii subțiri sau dați-o prin răzătoarea mare.

11.Mărunțiți nucile cu blenderul sau cu cuțitul.

12.Pregătiți crema pentru decor. Bateți mascarponele timp de câteva minute cu mixerul, la viteză mică.

13.Adăugați zahărul pudră, fără să încetați mixarea, și amestecați timp de 3-4 minute. Crema are o textură foarte densă, însă lucrul cu ea este foarte plăcut.

14.Scoateți tortul din frigider, apoi îndepărtați cu grijă inelul și folia. Biscuiții au absorbit toată umiditatea cremei și aceasta a devenit densă.

15.Decorați părțile laterale ale tortului cu crema de mascarpone, apoi presărați ciocolata tăiată fâșii, folosind spatula sau un cuțit, pentru ca ciocolata să nu se lipească de mâini.

16.Suprafața tortului o decorați cu nuci, firimituri de biscuiți și cu ciocolată. De fapt, decorul îl realizați după propriul gust și dorință.

Când veți porționa tortul, feliile vor arăta atât de apetisant încât nu veți mai avea puteri să-l priviți! Absolut delicios și atât de simplu!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!


Tort rapid fără coacere – atât de gustos, cu cremă fină și aerată, nuci și ciocolată! Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Tort rapid fără coacere – atât de gustos, cu cremă fină și aerată, nuci și ciocolată! , Mozocu.Org , Tort rapid fără coacere – atât de gustos, cu cremă fină și aerată, nuci și ciocolată! , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Tort rapid fără coacere – atât de gustos, cu cremă fină și aerată, nuci și ciocolată! , Mozocu, Tort rapid fără coacere – atât de gustos, cu cremă fină și aerată, nuci și ciocolată!

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Articole De Top
NU TE MAI ADUNA NIMENI In ziua de azi Cine te iubeste, nu renunta, nu inseala, nu minte! Tata de unde ne tragem
© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale