Tort de biscuiți (fără coacere) — moale, cremos și delicios!

Tortul de biscuiți este moale, suculent, delicios și aspectuos (datorită modului de dispunere a biscuiților). Prepararea lui este simplă, rapidă și nu presupune folosirea cuptorului. Pregătiți-l neapărat!

INGREDIENTE:

-700 g de biscuiți sfărâmicioși;

-100 ml de lapte.

Pentru cremă:

-500 g de smântână fermentată 20%;

-1 g de vanilină (puteți să o înlocuiți cu un plic de zahăr vanilat, o fiolă de esență de vanilie sau o linguriță de extract de vanilie);

-100 g de zahăr pudră (sau după gust).

Pentru glazură:

-3 linguri de pudră de cacao;

-5 linguri de zahăr tos;

-100 ml de lapte;

-50 g de unt.

MOD DE PREPARARE:

1.Pregătiți crema de smântână: bateți smântâna rece cu mixerul pe parcursul a 3 minute. Adăugați treptat zahărul pudră și vanilina. Dacă doriți, puteți să adăugați mai mult zahăr (biscuiții, pe care i-am folosit, au fost destul de dulci: de aceea, nu am pregătit o cremă foarte dulce).

2.Asamblați tortul: tapetați o tavă rotundă cu folie alimentară (noi am folosit o tavă cu pereți detașabili și diametrul de 18 cm).

3.Turnați 100 ml de lapte într-un bol. Înmuiați fiecare biscuit în lapte pentru 3-5 secunde, după care așezați-l în poziție verticală în tava pregătită. Aranjați biscuiții în straturi concentrice, destul de libere (nu trebuie să le înghesuiți), începând de la marginea tăvii. Ungeți fiecare strat cu multă cremă, acoperind simultan și fundul tăvii.

4.La sfârșit ungeți suprafața tortului cu crema rămasă (trebuie să o folosiți pe toată) și scuturați puțin tava, pentru ca crema să umple toate golurile dintre biscuiți.

5.Acoperiți tortul cu folie alimentară și dați-l la frigider pentru 2-4 ore. Apoi scoateți-l din tavă, răsturnându-l pe un platou.

6.Pregătiți glazura: amestecați pudra de cacao și zahărul. Adăugați-le în laptele turnat într-o crăticioară. Aduceți amestecul până la punctul de fierbere, amestecând continuu, iar apoi transferați-l într-un bol și lăsați-l să se răcească până la temperatura camerei.

7.Adăugați untul moale și amestecați foarte bine.

8.Ungeți suprafața tortului cu glazura obținută. Ca să obținem modelele de pe glazură, noi am folosit o cantitate mică de cremă de smântână (am pus-o cu lingurița în câteva locuri și am răspândit-o haotic cu ajutorul unei scobitori).

9.Dați tortul la frigider pentru încă puțin timp sau porționați-l și serviți-l îndată.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!


Tort de biscuiți (fără coacere) — moale, cremos și delicios! Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Tort de biscuiți (fără coacere) — moale, cremos și delicios! , Mozocu.Org , Tort de biscuiți (fără coacere) — moale, cremos și delicios! , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Tort de biscuiți (fără coacere) — moale, cremos și delicios! , Mozocu, Tort de biscuiți (fără coacere) — moale, cremos și delicios!

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Articole De Top
NU TE MAI ADUNA NIMENI In ziua de azi Cine te iubeste, nu renunta, nu inseala, nu minte! Tata de unde ne tragem
© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale