Se oferă sume cuprinse între 60 şi 70 de mii de euro pentru o maşină de cusut Singer

135406092_3760219884015475_119256061438033834_o.jpg

Se oferă sume cuprinse între 60 şi 70 de mii de euro pentru o maşină de cusut Singer

Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Se oferă sume cuprinse între 60 şi 70 de mii de euro pentru o maşină de cusut Singer

Se oferă sume cuprinse între 60 şi 70 de mii de euro pentru o maşină de cusut Singer


Poliţiştii atenţionează că tot mai multe persoane de bună credinţă ajung să piardă sume importante de bani. Poliţiştii îi avertizează pe locuitorii din zonă să nu răspundă anunţurilor de mică publicitate, care oferă sume cuprinse între 60 şi 70 de mii de euro pentru o maşină de cusut Singer.

Poliţiştii din Mureş spun că înşelăciunile pleacă de la anunţuri lipite pe stâlpi de electricitate şi scări de bloc, unde se spune că se oferă o sumă foarte mare în schimbul unei maşini de cusut marca Singer. Când văd acest anunţ, mulţi deţinători cred că au făcut afacerea vieţii, însă când sună la numărul de telefon afişat oamenii află că suma fabuloasă o vor primi doar dacă mai cumpără o maşină asemănătoare şi chiar li se indică o persoană cu care pot intra în contact sau li se spune că au nevoie de un certificat de autenticitate al maşinii, în caz contrar pun la dispoziţie contactul unei persoane care, în schimbul unor sume însemnate de bani, emită un astfel de certificat.Odată tranzaţia făcută, persoanele nu mai răspund la telefon, iar păgubiţii se aleg fie cu două maşini de cusut, fie cu un certificat de autenticitate fără valoare şi cu banii cheltuiţi.

Documente necesare pentru a putea vinde maşina de cusut
‘Colecţionarul’ i-a solicitat actele maşinii de cusut, însă bărbatul nu le avea, motiv pentru care a fost pus în legătură cu un alt individ, care, în schimbul a 7.000 de euro, urma să-i elibereze documentele necesare pentru a putea vinde maşina de cusut.

‘După ce a achitat 7.000 de euro unei persoane pe care nu o cunoştea şi pe care a întâlnit-o pe raza municipiului Deva, timişeanului i s-a promis că în 22 martie urma să se încheie tranzacţia cu maşina de cusut, contra sumei de 60.000 de euro’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Se oferă sume cuprinse între 60 şi 70 de mii de euro pentru o maşină de cusut Singer Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Se oferă sume cuprinse între 60 şi 70 de mii de euro pentru o maşină de cusut Singer , Mozocu.Org , Se oferă sume cuprinse între 60 şi 70 de mii de euro pentru o maşină de cusut Singer , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Se oferă sume cuprinse între 60 şi 70 de mii de euro pentru o maşină de cusut Singer , Mozocu, Se oferă sume cuprinse între 60 şi 70 de mii de euro pentru o maşină de cusut Singer

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top