„Regele pă România”, lovit de COVID-19 în sânul familiei. Care este acum starea lui Abi Talent

regele-pa-romania-lovit-de-covid-19-in-sanul-familiei-care-este-acum-starea-lui-abi-talent-cancan-ro_5ff181cf05205.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

”Regele pă România” nu a fost ocolit de pandemia de coronavirus! COVID-19 ar fi lovit puternic în familia lui Abi Talent. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de neplăcerile cu care se confruntă Abi Talent.

Potrivit surselor noastre, cel care s-a autointitulat ”Regele pă România” a fost „lovit” de coronavirus chiar în sânul familiei.

Experiența lui Abi Talent cu SARS-CoV-2

Conform unor surse din anturajul tânărului trapper, „dușmanul” lui Alex Velea ar fi fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus. Din câte se pare, acesta ar fi suferit o formă ușoară a infecției, iar după cele 14 zile de carantină ar fi scăpat ”ieftin”.

Mai gravă ar fi fost starea tatălui artistului, care, conform acelorași surse, ar fi prezentat ceva complicații și a avut nevoie de asistență medicală de specialitate. Tatăl lui Abi Talent ar fi avut o formă mult mai severă și ar fi fost internat în spitalul din Buzău.

Abi Talent, ”lovit” de pandemie

Poveste de dragoste cu fiica unui vestit politician

Abi Talent, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din noua generație, ar fi dat „marea lovitură” în plan sentimental. Interpretul hitului ”Papuci Gucci” s-ar fi cuplat cu fiica unui vestit politician.După cum susțin sursele noastre, tânărul din Buzău s-ar fi cuplat cu fiica unui important om politic, un social-democrat cu renume, care, la un moment dat, ar fi ocupat și funcția de secretar de stat. Din câte se pare, tânăra, care abia și-a serbat majoratul, încearcă pe cât posibil, să țină departe de ochii curioșilor, dar mai ales ai părinților, relația pe care ar avea-o cu Abi Talent.

Abi Talent ar fi fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus

Abi Talent, mesaj încurajator pentru noua generație

„Fiecare dintre voi în parte are șansa să-și îndeplinească visul. Știu că ați mai auzit asta, dar e bine să mă credeți pe mine, pentru că eu sunt dovada vie, nu-mi imaginam în viața mea că o să ajung aici. Și tu care citești asta acum, probabil o duci rău în momentul de față și ai impresia că nu o să-ți meargă bine.

Probabil n-ai bani, probabil nu-ți permiți nici să-ți începi ideea care să-ți schimbe viața sau poate nu ai pe nimeni care să te susțină. Dar, crede-mă… o să vină o zi care o să-ți schimbe toată viața, o să se întâmple asta când te aștepți mai puțin. Fie că mă iubești sau mă urăști, ascultă-mă. Fiecare dintre noi are momente grele în viață, dar o să vină o zi în care o să râdem de momentele astea. Generația asta nu e susținută cum trebuie, de-aia sunt eu aici!”, a scris Abi Talent, pe contul lui de Instagram, spre surprinderea tuturor.

„Regele pă România”, lovit de COVID-19 în sânul familiei. Care este acum starea lui Abi Talent Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, „Regele pă România”, lovit de COVID-19 în sânul familiei. Care este acum starea lui Abi Talent , Mozocu.Org , „Regele pă România”, lovit de COVID-19 în sânul familiei. Care este acum starea lui Abi Talent , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, „Regele pă România”, lovit de COVID-19 în sânul familiei. Care este acum starea lui Abi Talent , Mozocu, „Regele pă România”, lovit de COVID-19 în sânul familiei. Care este acum starea lui Abi Talent

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top