Prăjitură ușoară și rapidă cu fructe — minimul de ingrediente, maximul de gust și aromă!

Vă prezentăm rețeta unei prăjituri minunate cu fructe, care iese delicioasă de fiecare dată. Ea vă va surprinde prin blatul său pufos și aromat și umplutura incredibilă. Prepararea ei durează 15 minute (fără calcularea timpului de coacere). Haideți să gătim!

INGREDIENTE:

-3 ouă;

-vanilină — după gust;

-200 g de zahăr;

-200 g de făină;

-o linguriță de praf de copt;

-2 pere (sau alte fructe);

-100 g de răchițele (sau alte fructe).

Diametrul tăvii de copt este de 24 cm.

MOD DE PREPARARE:

1.Puneți ouăle, zahărul și vanilina într-un bol. Bateți-le cu mixerul pornit la viteza maximă până își vor tripla volumul: zahărul trebuie să se dizolve, iar compoziția să devină albicioasă. Acest proces durează aproximativ 4-5 minute.

2.Adăugați făina cernută împreună cu praful de copt. Amestecați cu grijă, folosind o spatulă, prin mișcări circulare, orientate de jos în sus.

3.În calitate de umplutură, puteți să folosiți orice fructe. Noi vă propunem varianta cu pere și răchițele. Curățați perele de coajă și cotoare. Tăiați-le în cubulețe.

4.Adăugați perele și răchițelele (le-am folosit în stare congelată; nu este necesar să fie dezghețate în prealabil) în aluatul pregătit. Amestecați cu grijă cu spatula, prin același tip de mișcări.

5.Tapetați fundul tăvii cu hârtie de copt și ungeți-i toată suprafața cu unt. Presărați-i pereții cu făină, scuturând excesul.

6.Transferați aluatul în tava pregătită, răspândindu-l uniform. Coaceți-l timp de 40-45 minute în cuptorul preîncălzit până la 180°C. Dacă suprafața prăjiturii se va rumeni repede, iar mijlocul ei va fi încă crud, puteți să acoperiți tava cu folie de aluminiu. Verificați dacă este gata prin testul cu scobitoarea.

7.Lăsați prăjitura să se răcească puțin. Scoateți-o din tavă. Dacă doriți, puteți să o presărați cu zahăr pudră.

Adorăm această rețetă, datorită rapidității și simplității ei, disponibilității ingredientelor și gustului incredibil. Încercați să o pregătiți! Suntem siguri că vă va fi pe plac!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!


Prăjitură ușoară și rapidă cu fructe — minimul de ingrediente, maximul de gust și aromă! Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Prăjitură ușoară și rapidă cu fructe — minimul de ingrediente, maximul de gust și aromă! , Mozocu.Org , Prăjitură ușoară și rapidă cu fructe — minimul de ingrediente, maximul de gust și aromă! , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Prăjitură ușoară și rapidă cu fructe — minimul de ingrediente, maximul de gust și aromă! , Mozocu, Prăjitură ușoară și rapidă cu fructe — minimul de ingrediente, maximul de gust și aromă!

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu Links: Filme Seriale